Смартфон Samsung Galaxy Fold скоро ще бъде наличен отново

Samsung обяви, че през септември ще се проведе преиздаване на Galaxy Fold. Преди това компанията беше принудена да я отложи поради хардуерни проблеми.

Според представители на компанията Galaxy Fold е подобрен по някакъв начин. Те включват разширен горен защитен слой, който се отнася не само за дисплея, но и за предния панел. Има подсилени елементи за защита на телефона от прах и други частици, както и капачки за горната и долната бримка.

В допълнение, метален слой под дисплея беше добавен като усилвател и разстоянието между пантите и корпуса беше намалено.

Тази надстройка е предназначена да помогне за разрешаване на проблеми с хардуера на Galaxy Fold. Според наблюдатели първоначалните трудности са били сведени до трептене на екрана и образуване на издутина под дисплея. Защитният покривен слой беше сбъркан със защитен филм за екрана. След иновациите ще стане ясно, че това е неразделна част от дизайна на Galaxy Fold и не бива да се премахва.

Относно времето на преиздаването на Galaxy Fold, представителите на Samsung заявиха, че моделът ще се появи през септември 2019 г., но само „на избрани пазари“. Повече информация ще бъде предоставена по-близо до датата на издаване. В момента се знае, че цената на модела ще бъде 1980 долара.

Интересни Статии