10 съвета за начинаещи за гледане на кучета 2

Няколко добри съвета относно раздялата с играча винаги са добро нещо. Особено ако играчът ще играе проекти от отворен свят. Това е просто Watch Watch Dogs 2 .

Бъдете внимателни

Доста често хората, които играят подобни игри, правят една грешка - не обръщат внимание на това, което се случва около тях. Те се опитват да тичат възможно най-бързо по основния сюжет и да забравят за играта завинаги. Но колко съдържание губят в същото време. Бъдете внимателни и ще намерите много интересни неща. Между другото, това се отнася не само за серията Watch Watch.

преминаването на пътя

Всъщност играта може да бъде завършена чрез три клона, които, ако се замислите, могат да отразяват не само стиловете на играта, но и три затруднения. Въпреки това, не се притеснявайте, не сте ограничени до "сложността" в класическия смисъл. Правете каквото сърцето ви пожелае:

  • Призрак - станете сянка и бъдете невидими за очите на враговете си. Скрий се, покрий се, почакай. Един доста бърз и специфичен начин на преминаване, но много перфекционисти трябва да го харесат. Може би най-трудният вариант.
  • Trickster - с този „клон“ ще имате много полезни джаджи в джобовете си, които ще ви помогнат през играта. Като цяло, бъдете истински хакер, който не може да спре нищо по пътя си. С лосиони играта вече е по-лесна за преминаване.
  • Агресор - е, всичко е съвсем просто. Взимаме нещо изстрел и сваляме всички наляво и надясно. Вярно, главният герой е малко по-малко направен, но можете доста да дразните враговете. Най-лесният начин да отида, така че помислете малко за всичко. Основното нещо е да нямате треперещи ръце.

Трикърът е най-добрият вариант

Ако искате да балансирате играта по време на пасажа, тогава ще бъде по-добре да изберете Trickster. И има скритост и приспособления, с които можете да създавате каквото и да е, освен хаос. Е, честно казано, стелтът в проектите на Ubisoft винаги не е бил най-силният компонент. Помислете поне за серията игри Assassin's Creed. И не визирайте факта, че това беше „социална“ стелт. Този мотор остана отново през 2007 г.

Видеокамери

Особено опасно и доста неприятно нещо в Watch Dogs 2 е външната и вътрешната система за видеонаблюдение. Но тъй като носите в джобовете си огромен арсенал от различни лосиони, не забравяйте да ги използвате. Все пак хакната камера може да служи като отличен инструмент при преминаване.

Фантазия стелт

В Watch Dogs 2, така да се каже, има някакъв парадокс. Стелт система - е. Можете да убивате противници. Но да прехвърляте тялото, където искате - не. Така че трябва да изчакате, докато врагът стигне до точката, от която се нуждаете, и едва след това да го „плеснете“. Е, ако сте го убили навсякъде, тогава противниците ще го намерят и ще вдигнат алармата, бъдете сигурни. Затова внимавайте при елиминирането на противниците.

скъсване

Все още ще трябва да използвате Hacking, дори ако решите да играете играта като агресор. Все пак централната тема на Watch Dogs и Watch Dogs 2 е за хакерите. Хакването на различни врати, оборудване, светофари, табла и други други неща само ще ви играе, повярвайте ми. Е, можете също да спечелите добра сума, ако нещо се случи, защото можете да хакнете не само оборудване и електроника, но и различни банкови сметки и граждански сметки в Сан Франциско.

Песен подъл

SongSneak е такава полезна програма за вашия телефон, която е аналогична на Shazam. Изглежда, че в плейлиста ви има твърде малко музикални песни? Включете SongSneak на телефона си, ако чуете закачлива мелодия. Програмата я разпознава и добавя в плейлиста, всъщност като истински Shazam.

Социални мрежи

Watch Dogs 2 също има собствена локална социална мрежа, която е подобна на прословутия Instagram. Тук обаче той играе по-голяма роля от съхранението на снимки. Тук работи просто правило - повече последователи и харесвания - повече мисии. Ето защо, винаги се опитвайте да събирате около себе си голяма фенска база и ще отворите повече игрално съдържание.

мултиплейър

Както в серията Dark Souls, играч може да нахлуе във вашата игра. Той може да направи това по всяко време на играта (почти по всяко време). В повечето случаи играчите нахлуват в други играчи, за да направят портфейла си по-дебел от преди. Ето защо, бъдете внимателни и не забравяйте сами да проникнете в игрите на други играчи. В края на краищата, тук всички се забавляваме.

Пистолет като подарък

Ако джобовете ви не са пълни с пари и пистолет е просто необходим, за да се захванете с него, тогава можете просто да примамите патрулни служители към вас. Не е необходимо да убивате някого. Просто стреляйте във въздуха и самите свидетели ще направят всичко - и те ще се обадят и ще покажат пръст. Е, тогава всичко е много просто - нокаутирайте полицай, вземете пушка от ръцете и си измийте ръцете. Е, ако не можахте да ги измиете и те ви застреляха, тогава това няма значение, тъй като пистолетът ще остане при вас.

Интересни Статии