Shadow Warrior 2 не започва?

Shadow Warrior 2 е продължение на сензационния рестарт за 2013 г. на оригиналния Shadow Warrior. Играта излезе снощи и играчите отново поеха ролята на Луо Уанг - харизматичен убиец-бодигард, който върши всякакви мръсни работи. Вечерта на някои играчи обаче беше развалена от факта, че Shadow Warrior 2 не стартира на техните компютри.

В момента този проблем е най-често срещаният сред потребителите. Когато кликнете върху бутона „Игра“, разположен в библиотеката на Steam, нищо не се случва, играта просто не започва. За други играта може да започне за няколко секунди с черен екран, но след това се затваря. Въпреки че Steam показва, че Shadow Warrior 2 все още работи.

Сега нека да отстраним проблема, че Shadow Warrior 2 не стартира . Разгледайте списъка с решения на този проблем:

  • Опитайте се да инсталирате всичко, което е в папката Redist в играта чрез администратора. Може би в системата ви липсват някои актуализирани библиотеки.
  • Ако сте потребител на Windows N и Shadow Warrior 2 не се стартира, тогава трябва да инсталирате Media Feature Pack . Можете да го изтеглите от този линк. След инсталиране рестартирайте компютъра си. Windows ще се актуализира и можете да започнете играта.

Има лесен начин да проверите дали Media Feature Pack е инсталиран правилно. Просто въведете „Windows Media Player“ в полето за търсене на компютъра. Ако можете да го намерите в резултатите, тогава Media Feature Pack е инсталиран правилно.

Интересни Статии