Разделяне на добрите и лошите окончания в играта Greedfall

Краят на играта е много неочакван, защото ще се изправите пред много труден избор. Или ще трябва да убиете братовчед си Константин, или да се присъедините към него. Освен това крайният резултат на цялото предприятие ще зависи от вашето решение.

Така че, ако решите да се присъедините към Константин, тогава, уви, лош край ще ви очаква. Първо трябва да се биете с Надаигския баро. След като битката приключи, Константин ще каже, че не иска да те убие. Освен това той ще ви каже какви цели е преследвал и ще разкрие тайните си. След това той ще предложи да се присъедини към него. Ако сте съгласни, тогава вашият герой ще отреже дланта си и ще прегърне братовчед. В резултат на това вашето решение ще доведе до разцепление между героите и целият свят ще бъде пометен от безкраен конфликт между страните.

Ако след последната битка откажете да се присъедините към Константин, тогава финалната игра ще бъде по-розово, с изключение на смъртта на самия братовчед, разбира се. Главният герой ще убие Константин, като забие острие директно в гърдите му. В резултат на това вашето решение ще повлияе положително на всички герои. Например Алфра ще сложи ръце и ще започне да изследва природата, земите на Тир Фради отново ще бъдат изпълнени с живи същества, а броят на пациентите с маликора ще намалее значително.

Интересни Статии