Мутациите на грешки в Javascript не се инициализират

Когато разглеждате VKontakte, в горния ляв ъгъл може да се появи съобщение с мутации на грешки в JavaScript, които не са инициализирани. Най-вероятно проблемът е от страна на сървъра, но понякога се причинява и от проблемите на вашия компютър. Подобно съобщение означава, че е имало грешки при обработката на заявки за вътрешния код на страницата.

Как да коригирате мутациите на грешки в JavaScript не се инициализират?

За да разрешите неизправността, направете следните неща:

  1. Обновете страницата. Просто направете това не само като щракнете върху съответния бутон в браузъра или като натиснете F5, но и като задържите Shift + F5 за 3-4 секунди.
  2. Изчистете кеша. В зависимост от вида на браузъра, това изисква различни действия. Например в Chrome задръжте комбинация от три клавиша: Ctrl, Shift и Del. В прозореца, който се показва, поставете „за всички времена (от самото начало)“ и поставете отметка в квадратчето „изчисти кеша“.
  3. Проверете файла с хостове. Отворете Бележника с права на администратор. Отворете файла с хостове на адрес: c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. Той може да е скрит, така че включете показването на скрити файлове. Сред редовете в отворения документ не трябва да има други IP адреси, освен 127.0.0.1 localhost. Запазете промените, ако има такива.
  4. Опитайте друг браузър. Не най-удобният начин, обаче, той често помага да се отървете от Javascript мутации за грешки не са инициализирани грешки.

Интересни Статии