Крайпътен павилион и Том в Hay Day

Мога ли да взема елементи от витрина?

Не можете да отмените артикул за продажба в крайпътния си магазин. Но можете просто да изхвърлите такива предмети, като докоснете иконата на кошницата в прозореца, в който се намира. Това струва 1 диамант и ви позволява да освободите място в крайпътния магазин, ако е необходимо.

Как да промените името?

За разлика от името на вашата ферма, което може да бъде променено в настройките на играта, името на крайпътния ви киоск е името на вашия акаунт във Facebook, Google + или Game Center, в зависимост от това към кой акаунт е прикачена играта.

Ако имате акаунт във Facebook или Google +, можете да промените името на крайпътния киоск само като промените името във Facebook или Google + приложението. Ако имате акаунт в Game Center, можете просто да отидете в Settings> Game Center> Alias. Щом промените и запазите новото име, то ще замени текущото име на крайпътния ви павилион.

Как да промените цената на даден артикул в магазин?

За да продадете нещо в Деня на сено, просто посетете крайпътния павилион, като докоснете дисплея на прозореца в началото на пътя. Докоснете празно поле и ще се появи меню с елементи. Изберете продукта, който искате да продадете, след това задайте цената с помощта на бутоните + и - до продукта. След това докоснете бутона за зелена отметка, за да продадете продукта!

Съвет: ако натиснете и задържите + или -, цената ще се промени по-бързо!

Как да промените аватара?

Има два начина да настроите индивидуален аватар на фермата за деня на Hay.

  1. Можете да качите изображението в профила си в Game Center от настройките на устройството си.
  2. Можете също да качите изображение в Hay Day, като свържете фермата на Hay Day с вашия Facebook или Google+ профил .

За да се свържете с тези акаунти, уверете се, че сте влезли в акаунта на устройството, след което Hay Day автоматично ще използва аватара.

Как да продавате артикули на други играчи?

На ниво 7 ще имате възможност да изложите предмети от плевня или силоз за продажба в крайпътния павилион.

Ако докоснете крайпътния павилион, ще се отвори прозорец. Докоснете празно място, за да поставите артикул за продажба. Можете да изберете дали искате да продавате стоки от плевня или силоз. Задайте цена и изберете дали искате да рекламирате за продажба на артикули във вестник Daily Dirt. Когато приключите, натиснете бутона „За продажба“.

Ако поставите реклама във вестник Daily Dirt, вашите продукти и техните цени се появяват в пощенските кутии на други играчи всеки ден. Ако не публикувате реклами, продуктите ще бъдат достъпни само за вашите приятели във Facebook и / или Game Center, както и за вашите абонати.

Веднага след като играчът закупи вашия продукт чрез обявяване, ще забележите изображението на купувача, където продуктът е бил преди. Докоснете изображението, за да съберете приходи.

Ако искате да премахнете продуктите от магазина, докоснете клетката, която искате да премахнете, и изберете иконата „Изхвърли“. Премахването на продукта по този начин струва 1 диамант. Това освобождава място за нов продукт във вашия магазин.

Визуализация на продадените стоки

Икономията на Hay Day зависи от играчите. Милиони играчи се състезават в имената на предлаганите стоки и се опитват да осигурят най-добрите цени, всички в реално време . Това означава, че не винаги можете да закупите необходимия продукт, както някой друг може да го купи.

В този случай може да изглежда, че сте закупили продукта, като го докоснете, но артикулът няма да се появи в плевнята, а монети няма да бъдат приспаднати от вашия акаунт. Продуктът ще стане сив и над него ще се появи маркировка „ Продадено “, което показва, че артикулът е продаден.

Ако сте закупили предмет, ще забележите, че монетите са похарчени и продуктът прелетя над иконата на плевнята в горната част на екрана.

Как да търгувате с други играчи?

Можете да търгувате с други играчи, като започнете от ниво 7, когато се отвори крайпътният павилион. Играчите могат сами да определят цената и да избират дали да рекламират продукта или не. Ако решат да рекламират, тогава цената на продукта ще се появи в пощенската кутия на други играчи, а ако не, само посетителите на павилиона ще могат да го купят: приятели или абонати.

Ако е необходима допълнителна информация, моля, посетете нашия раздел с често задавани въпроси на официалната страница във Facebook (//www.facebook.com/HayDayOfficial) или на форума (//forum.supercell.net/).

Същите стоки са постоянно във вестника!

Икономиката на Hay Day е уникална и напълно зависи от милионите играчи, които отглеждат, купуват и продават стоки в играта.

Продукти като яйца и бекон, ягоди, пшеница и захарна тръстика са лесни за отглеждане, прибиране и продажба. Затова във вестника има много реклами, свързани с тези продукти.

Други продукти, като сладко и сладолед, са по-трудни за производство, тъй като това изисква повече време и ресурси. Болтове, пирони, чукове и актове на земята също са доста редки и трудни за намиране. Затова вестникът има много малко съобщения за тези редки предмети.

Ако имате излишък от редки артикули - например, може да имате още 10 болта, отколкото трябва да подобрите плевнята - можете да ги продадете много бързо, като публикувате във вестника. Правейки това, вие леко променяте икономията на играта и освобождавате място в хамбара си!

Вярваме, че вестникът изпълнява една от най-важните функции в играта и непрекъснато работим за подобряване и поддържане на баланс в икономиката на Деня на сена.

Офертата от Том изтече, преди да мога да го наема!

Може би сте забелязали, че Том държи жълта топка със знак%. Това се случва, когато Том има специално предложение за вас и можете да го наемете с отстъпка.

Тази оферта е валидна само когато Том държи балон.

Ако бутонът за опции за наемане е сив, това означава, че офертата е изтекла (а топката отлетя). Това е неприятно, но все пак може да се случи по няколко причини:

А. ако офертата изтича в момента, в който кликнете върху Том;

Б. ако офертата изтича, когато се появи изскачащо меню с различни опции за наемане на Том (преди да го наемете).

И в двата случая е необходимо да затворите изскачащото меню с опции за наемане. Този път няма да получите отстъпка, но Том е любезен и той може да направи нова оферта, ако го наемете!

На това изображение балонът току-що отлетя (вляво). Офертата е изтекла. Опциите за наемане се показват в сиво.

Том е два часа престой

В момента функцията работи по такъв начин, че след всяка задача Том се разминава за два часа.

Помощта на Том в играта е трудна за надценяване, тъй като той може да донесе голям брой продукти за фермата за кратко време. За да възстанови баланса, Том трябва да почива между задачите. Обикновено момче трудно би се втурнало наоколо с пълни кошници с култури или купчини пайове. ????

Когато се срещнете с Том във ферма, ще научите как да използвате услугите му при обучение, а Том ще ви помогне за първите 3 дни без допълнителни разходи.

Не забравяйте, че поради дизайна на играта, Том няма да се търкаля по тревата цели 2 часа. Понякога той ще стои до кутията, въпреки че 2 часа все още не са минали. Поради това може да изглежда, че след два часа сън той все още не е готов. Ако го докоснете, докато стои, ще видите оставащото време за почивка до следващата задача.

Как Том предлага работа?

Когато го видите с жълта топка със знака „%“, докоснете топката, за да получите специална оферта!

Използвайте го възможно най-скоро! Когато офертата изтича, топката ще отлети и кой знае кога ще се появи отново? ????

Таймерът на Том ще спре по време на поддръжката.

Техническите почивки са абсолютно необходими, ако искаме Денят на Хей да няма проблеми или грешки.

Страхотни новини! За да не загубите нито една ценна секунда от работното време на Том и времето на чакане на кораба, сега играта автоматично ги спира, ако попаднат на техническа почивка.

Таймерът за Том и поръчките за кораба автоматично ще продължат отброяването, когато техническата почивка приключи.

Интересни Статии