Ръководство Absolver: как да коригирате грешки, сривове, нисък FPS, мрежови и други проблеми

Absolver е нова мултиплейър игра, чийто геймплей е фокусиран главно върху меле. В този проект от студиото Sloclap играчите ще играят ролята на бойци, криещи се под маските на така наречените Challengers, които ще се борят помежду си за възможността да се присъединят към редиците на елитните сили за сигурност на новите владетели на по-рано величествената империя Адал.

В момента Absolver има над 2 хиляди положителни отзива за Steam, което показва успеха на проекта, но все пак някои играчи успяха да срещнат някои технически проблеми, разбира се. Изглежда има проблем в играта, свързана със сървърите, поради която играчите не могат да се присъединят към тях.

Други често срещани проблеми с Absolver са класическите сривове и проблеми с производителността, като изоставания, ритници или спад на честотата на кадрите. Разработчиците на играта посочиха, че вече са наясно с всички тези проблеми и започнаха да се занимават с тяхното решение, което ще бъде представено скоро:

Наясно сме, че някои играчи са изправени пред проблема със силните изоставания, които им пречат да се насладят на мрежовото преживяване Absolver. Извиняваме се за такъв "неравномерен" старт, екипът работи вечер и нощ, за да го поправи. В работата имаме няколко основни поправки, които следва да бъдат на разположение през следващата седмица и те ще отстранят тези проблеми. Благодаря ви за търпението!

Докато разработчиците работят върху постоянни решения на проблемите с Absolver, нека разгледаме временните решения. Като начало, както винаги, ви препоръчваме да се уверите, че вашата машина отговаря на поне минималните системни изисквания.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8 / 8.1 / 10 x64
 • Процесор: Intel Core i7-950 (4 * 3000) или еквивалентен / AMD Phenom II X4 965 (4 * 3400) или еквивалентен
 • RAM: 4 GB RAM
 • Видеокарта: GeForce GTX 480 (1536 MB) / Radeon HD 7850 (2048 MB)
 • DirectX: Версия 9.0
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 11 GB

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8 / 8.1 / 10 x64
 • Процесор: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) или еквивалентен / AMD FX-8320 (8 * 3500) или еквивалентен
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: GeForce GTX 960 (4096 MB) / Radeon R9 380 (2048 MB)
 • DirectX: Версия 9.0
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 11 GB

Поправете различни проблеми с Absolver

Добре, че сте се уверили, че отговаряте на минималните системни изисквания и сте готови да започнете да решавате проблеми с Absolver. Нека започнем с най-важния проблем - проблемите с връзката.

Проблеми със свързването в Absolver

Някои играчи са изключително раздразнени от наличието на проблем с връзката, поради което те просто не могат да се свържат със сървъра и да започнат да играят. Изглежда, че пред очите ни има най-класическият проблем с твърде многото притоци на играчи: сървърите за игри просто не бяха готови за такова натоварване.

Не можете сами да решите този проблем. Разработчиците вече се занимават с този проблем, но това може да отнеме много време, предвид факта, че те са инди студио.

Нашият екип е запознат с проблем в мрежата, с който са се сблъсквали членовете на общността. Искаме да ви уведомим, че поправянето му е приоритет за нас и работим усилено за решаване на всички проблеми, свързани с изоставания и проблеми със сървъра.

Как да отключите FPS в Absolver

За да отключите честотата на кадрите, ще трябва да отидете в директорията AppData \ Local \ Absolver \ Saved \ Config \ WindowsNoEditor . Отворете файла Engine.ini и добавете следните редове под секцията ConsoleVariables .

 • bSmoothFrameRate = невярно

  t.MaxFPS = 200

  ShowFlag.VisualizeMotionBlur = 0

  ShowFlag.MotionBlur = 0

След това отворете файла GameUserSettings.ini и добавете следните редове в секцията /script/engine.gameusersettings :

 • bSmoothFrameRate = невярно

  ShowFlag.VisualizeMotionBlur = 0

  ShowFlag.MotionBlur = 0

Абсолютът се срива

Някои играчи твърдят, че играта може да се срине на работния плот в рамките на 3-8 минути след старта. Понякога може да се появи и грешка със съобщение за прекратяване на приложението. Други играчи твърдят, че играта им може да се срине след началото на персонализирането на символи.

Ако вашата игра се срине точно в момента на персонализиране, тогава можете да следвате една улика, която дойде от форумите на Steam. Оказва се, че играта се срива в един определен момент. Ако сте успели да отворите всички слотове за вашата бойна палуба (Combat Deck), тогава НЕ оставяйте празно пространство между два трика!

Ако Absolver се срине с вас в други случаи, в началото или на произволно място, тогава можете да опитате следните стъпки:

 • Опитайте да проверите целостта на файловете на играта в Steam.
 • Намерете Absolver на вашия компютър и ги изтрийте. След това започнете нова игра. Можете също да опитате да преинсталирате Absolver чисто.

Absolver не разпознава контролера

Ако се опитвате да играете Absolver с контролер, но по някаква причина той не е разпознат, тогава решението е да използвате помощната програма x360ce, която прикрива контролера ви като контролер Xbox 360. Изтеглете тази помощна програма и я поставете в директорията Steam → SteamApps → Common → Absolver → Absolver → Binaries → Win64

Нисък FPS / изостава в Absolver

Много играчи също се оплакват, че Absolver може да бъде ужасно изоставащ постоянно или от време на време. За да коригирате лагите и да играете с висока скорост на кадър, можете да опитате да деактивирате Blur и да премахнете заключването на FPS. Вече срещнахме втория във втория параграф, но ето какво трябва да направите, за да деактивирате Blur:

 • Отидете в AppData \ Local \ Absolver \ Saved \ Config \ WindowsNoEditor директория.
 • Отворете файла Engine.ini и добавете следния ред:
  • [/script/engine.renderersettings]

   r.DefaultFeature.MotionBlur = Грешно

Интересни Статии