Как да коригирате грешки, проблеми със стартиране, нисък FPS и спирачки в Just Cause 3

Играта Just Cause 3 беше пусната в Steam само вчера вечерта, но през това време вече са получени няколко хиляди оплаквания, че играта е просто натъпкана с различни грешки и грешки. Освен това има няколко отзива, засягащи страшната оптимизация на играта.

Най-честите грешки в Just Cause 3, от които играчите в момента се оплакват, са сривове, проблеми при стартиране и проблеми с производителността, нисък FPS и сривове. По-долу можете да видите списък на всички тези грешки, както и известни в момента решения.

Заминавания само причина 3

За някои играчи играта се срива на работния плот, когато се опитват да я стартират, или има случайни сривове по време на играта. Някои от тях казаха, че играта се срива при опит за промяна на резолюцията. За да отстраните този проблем, следвайте инструкциите в края на публикацията.

  • "Всеки път, когато стартирам играта, играя с нормална резолюция и средни настройки, но след половин час, като правило, ме хвърля към работния плот."
  • „Много разочарован от играта. Тихо се оказва да играе само 10 минути, след което веднага го хвърлям на работния плот. Между другото, няма граници на режим на цял екран, така че дори не виждам пълната картина на екрана на монитора. "
  • „Така че, когато се опитам да променя моята резолюция, играта се срива. Когато се опитам да прескоча въвеждащото видео, играта също се срива. Какъв може да е проблемът? Има ли нещо нередно с моя компютър или някой вече може да намери решение на този проблем? “

Просто причина 3 не започва, когато стартирате играта

Когато щракнете върху бутона „Игра“ на екрана, нищо не се случва, но играта се появява като пълзяща линия в диспечера на задачите. За да отстраните този проблем, следвайте инструкциите в края на публикацията.

  • „Когато се опитам да играя Just Cause 3, мениджърът на задачи казва, че играта работи, толкова повече се вижда в моя мениджър на задачи, но не се вижда нито един прозорец на работния плот. Моят десктоп остава като празен, въпреки че всички други програми казват, че играта работи. Моля, помогнете! ”
  • „Просто причина 3 не се стартира, тя може да се разглежда само като раздел в фоновите процеси на моя мениджър на задачи. Имам всички най-новите драйвери на Nvidia за моя компютър и 8 гигабайта RAM, но играта все още не стартира, моля, помогнете да решите проблема! “

В Just Cause 3 не можете да играете без рамки в режим на цял екран или прозорец.

Някои играчи нямат възможност да играят Just Cause 3 в режим на цял екран или в цял екран без рамка. За да отстраните този проблем, следвайте инструкциите в края на публикацията.

  • Решение: Щракнете с десния бутон на мишката в играта на Steam, изберете "Библиотеки", щракнете върху Свойства и след това задайте опциите за стартиране в прозорец и режим на цял екран.

Just Cause 3 има нисък FPS и много замръзвания по време на играта

Много играчи са изправени пред подобни проблеми, което прави играта почти невъзможна за играта. За да отстраните този проблем, следвайте инструкциите по-долу.

  • „Играта постоянно губи кадри, понякога дори фиксирам 0 fps. Използването на GPU също е много малко по непознати за мен причини (40-60%). Не знам каква може да е причината за падането на FPS. Моля, помогнете ми по този въпрос. Имам инсталирани най-новите драйвери на AMD. "
  • „Моят компютър отговаря на всички препоръчани изисквания, но играта все още работи със средно 30 кадъра в секунда, пада до 5 по време на полет и до 1 по време на експлозии или стрелби.“
  • „Играта постоянно се забавя. При експлозии трябва да гледате на геймплея почти кадър по кадър, но играта също обича да се забавя често, особено в битка, или когато се опитвам да летя с парашут. Поради това ми е изключително трудно да се движа, особено когато трябва да действам бързо и ефективно, което прави процеса на игра просто невероятно скучен. "

Как да коригираме само 3 грешки

Поради факта, че играта беше пусната наскоро, в момента търсим допълнителни проблеми и решения за играта Just Cause 3. Веднага след като има информация за грешки и грешки в Just Cause 3 и техните решения, ще ги публикуваме в отделна статия.

Интересни Статии