Дата на излизане Спящи кучета 2

Всички фенове на темата „Триада“ в средата на 2012 г. чакаха доста интересен подарък - „Sleeping Dogs“, проект от студиото United Front Games и издателя Square Enix, се роди. Сюжетът на играта разказва историята на ченге под прикритие, Вей Шен, който се опитва да влезе в доверието на Song-on-yi, хонконгската триада и да я унищожи отвътре. Една доста интересна и уникална история няма да ви остави да стигнете до самия край, можете да разчитате на нея.

Gameplay, Sleeping Dogs доста прилича на gta-подобни игри, но не и без чиповете си. Например, в геймплея, голям акцент беше поставен именно върху ръкопашния бой. Или тъй като акцията се е състояла в Хонконг, трафикът там е бил абсолютно същият - вляво. Също така в играта има своеобразно изравняване на героя, което е разделено на два клона: гангстер и полиция.

Честно казано „Sleeping Dogs“ беше доста добър проект, но нямаше достатъчно звезди от небето и не внесе нищо революционно в жанра на игрите на открит свят. Всъщност играта намери своята публика и потъна в душите на много играчи. Естествено, те биха искали да продължат и да знаят кога ще бъде известна датата на излизане на Sleeping Dogs 2 .

И така, датата на излизане на Sleeping Dogs 2 . Е, не искам да го отрязвам от рамото си, но все пак - Спящите кучета 2 едва ли някога ще излязат, а ако стане така, много скоро. Работата е там, че разработчикът на оригиналната игра, United Front Games, се разпадна. Този екип вече имаше скици за втората част на Sleeping Dogs и те бяха невероятно мащабни и грандиозни.

Няма да разгледаме пълен куп документи, но нека разгледаме най-забележителните моменти от отменените „Спящи кучета 2“:

  • Във вторите „Спящи кучета“ ви даде избор между двама герои: Уей Шен и Хенри Фанг.
  • Историческите мисии бяха разделени на тези два героя. За да разберете какво се е случило в мисиите на друг герой, можете да намерите в края на играта.
  • Sleeping Dogs 2 трябваше да има наистина оживен град, който се променяше под влияние на общността на играчите. Къде другаде сте виждали това?
  • В играта трябваше да има поколение задачи, което беше изпълнено от огромен брой променливи. Създадени са както единични задачи, така и съвместни (да, трябваше да има и кооперация).

Сега можете да мечтаете за такова съобщение като „ датата на пускане на Sleeping Dogs 2 “. Ако играта излезе, определено би било сензация. Въпреки това, Square Enix реши да направи различно и отмени проекта. Кой знае по какви причини. Може би не са искали такова малко и неопитно студио да разработи проект с такъв мащаб. Вместо да развиват Sleeping Dogs 2, те изпратиха момчетата да работят върху Triad Wars, безплатен въртящ се спиноф за вселената на Sleeping Dogs. След това екипът просто се разпадна и те могат да бъдат разбрани.

Интересни Статии