Къде да намерим легендарния Power Armor Chestpiece в Fallout 4?

Ако искате да вземете и започнете да използвате легендарната броня за захранване в Fallout 4, ние ще предоставим подробно ръководство и кратко видео по-долу, за да ви помогнем да го намерите. Да се ​​натъкнете на себе си или да го намерите сами ще бъде доста трудно, така че това ръководство определено ще ви бъде полезно.

Първо трябва да стигнете до полимерната лаборатория в Кеймбридж. Намира се в южната част на Димон. В него трябва да съберете две проби и карта с ключове. Първо намерете стаята с индекс C3. Съдържа Неизвестна мостра 311. Вземете и отидете да търсите стая С1 на партера. В него трябва да намерите и вземете Неизвестната проба 611, както и карта с ключове.

Отидете в стаята с индекс С4. Намира се и на партера. Отворете вратата с помощта на терминала. На закрито ще намерите изотопа U-238. Вземете го със себе си.

След като сте събрали всички изброени елементи, трябва да отидете в стая С2 и да поставите всички находки в съответните клетки - пробите в собствените си и изотопа в собствените. След приключване на подготовката активирайте процеса на терминала.

Характеристики на Bib:

  • Устойчивост на щети - 322
  • Радиационна устойчивост - 300
  • Устойчивост на енергийни щети - 222
  • Сила - 500

Интересни Статии