Как да увеличите производителността (FPS) в Batman: Arkham Knight - Общо ръководство

Предвид лошата оптимизация на играта, много играчи се чудят как да увеличат производителността в Batman: Arkham Knight на компютър. Решихме да подготвим общо ръководство, което се състои от няколко от най-ефективните стъпки за увеличаване на FPS в Arkham Knight, известни днес.

  • Чрез конфигурационния файл премахнете ограничението от 30 FPS и задайте стойността на 60 или повече. Как да деактивирате ограничението от 30 FPS в Batman: Arkham Knight можете да прочетете в кратка статия тук.
  • Следващата важна стъпка е да деактивирате NVidia Gameworks. Имаше много спорове относно тази функция на NVidia - най-големият от тях възникна около тази функция в проекти като Project CARS и Witcher 3: Wild Hunt. Потребителите са забелязали, че различните димни ефекти намаляват производителността. Засега вероятно е известно, че собствениците на графични карти AMD Radeon трябва да изключат всички настройки на Nvidia Gameworks в играта, което леко ще увеличи FPS в Batman: Arkham Knight.
  • Деактивирайте замъгляването на движението Трябва да направите това чрез конфигурационния файл в папката Batman: Arkham Knight в директорията Steam. Прочетете повече за това тук. В допълнение към написаното в тази статия, намерете реда "MobilePostProcessBlurAmount" във файла BmSystemSettings.ini и задайте стойността на "0.0". За съжаление деактивирането на замъгляването на движението може да не помогне на всички.
  • Изтеглете най-новите драйвери на NVidia или драйвери на AMD Radeon. Как правилно да инсталирате драйвери на NVidia или AMD / ATI Radeon, прочетете съответно тук и тук.
  • Деактивиране на Batman: Arkham Knight интро клипове. Как да пропуснете / деактивирате интрото (интро видеото) в Batman: Arkham Knight прочетете в тази статия на нашия уебсайт.

Надяваме се, че в съвсем близко бъдеще ще бъде пуснат патч, който ще увеличи FPS в Batman: Arkham Knight, но докато това не се случи, тези стъпки ще ви помогнат да увеличите производителността на играта.

Интересни Статии