Как да станете готвач и да работите със склад в GTA Online?

Актуализирайте „Нови приключения на бандити и измамници“ добави към GTA Online цял слой нови функции за игри. Сега можете да купувате и продавате контрабандни стоки, разширявайки своята империя в Лос Сантос. Този материал в две части ще разкрие някои тайни и тънкости, с които вие ще станете главен криминален бос и неразрушим шеф на корпорацията.

Предлагат ви избор от четири офисни знания, интериорът на които при желание може да бъде заменен.

ОФИС

За да текат пари в джоба ви, първо трябва да закупите офис, който ще се превърне в център на вашата престъпна дейност и ще ви даде статут на шеф. Посетете уебсайта на Dynasty8 Executive с вашия iFruit телефон и купете един от четирите офиса, налични в Лос Сантос. Цените им варират значително. Украсете го по ваш вкус, добавете името на вашата организация и купете допълнителни опции: сейф, където ще съхранявате средства, зона за релакс (за да можете да спите и да преобличате, ако работите до късно) и кабинет за оръжие, който ви позволява да се оборудвате с най-подходящите оръжия преди как да отида в бизнеса.

Офисът има редица опции, които улесняват ежедневната работа: маса за срещи с 3D карта, на която са обозначени всички потенциални складове (в зелени складове са обозначени съществуващите ви складове, червени, които все още се продават), развлекателна система с огромен екран и класически мрежов хит „Не преминавайте линията“ за конзолата Degenatron, както и компютър с достъп до мрежата на SecuroServ за правене на бизнес.

Заедно с офиса ще получите и личен асистент, който ще ви информира как вървят нещата в организацията, ще осигури транспорт (независимо дали е вашият личен или техник на Pegasus), който ви чака в офиса, ще върне колата от наказателното поле, ще изпрати хеликоптер, за да се върнете бързо в офис и дори доставя пресни закуски безплатно.

Изберете размера и местоположението на склада въз основа на стратегията си за развитие: големите складове са подходящи за бърз растеж, а малките ви позволяват да създадете организация от нулата.

КАК ДА СТАНЕМ ЧЕФ И РАБОТА С СКЛАД В ГТА ОНЛАЙН?

След като сте закупили офис, регистрирайте се като готвач в SecuroServ чрез личното меню или отидете до компютъра на масата и се регистрирайте на екрана за вход. За разлика от шефовете, шефът не проверява баланса на банковата сметка по време на регистрацията, няма ограничения за времето, прекарано в този статус, и забавянето, преди той отново да може да стане шеф.

За да управлявате нелегален бизнес, се нуждаете от обширна верига за доставки, която, наред с други неща, включва складове за съхранение на незаконно получени стоки. Складовете са малки, средни и големи. Можете да съхранявате до 5 склада едновременно, докато нито складовете, нито офисите увеличават броя на недвижимите имоти, които притежавате. Когато купувате склад, изберете такъв, чийто размер и местоположение отговарят на вашите нужди. Складовете, както и офисите, могат да бъдат заменени по всяко време за нови - същите или по-големи.

Складовете разполагат и с работни плотове, които позволяват оборудването на оборудването, участващо в специални операции за превоз на товари, със специални устройства - например броня и чукове за привеждане в експлоатация на ракети.

Бъдете особено внимателни при задачите за закупуване на специални товари - те не винаги вървят по план.

СПЕЦИАЛЕН ЗАКУПУВАНЕ НА ТОВАР

Операциите за закупуване на специални товари са опасни задачи, разделени на няколко части, за успешното приключване на които е необходима координирана работа на екипа на вашите партньори. Задачите за закупуване варират по сложност и мащаб: от прости полицейски засади до луди преследвания, атаки с хеликоптер и много други. Можете да закупите товар, състоящ се от една, две или три кутии. Големите товари увеличават сложността на задачата и може да се наложи да привлечете повече партньори. Такива задачи са изпълнени с голям риск, но носят много пари и ви позволяват бързо да попълните склада, което означава, че ще получавате поръчки от потенциални купувачи по-рано.

Не всяка сделка върви по план - трябва да се справите с банди на Лос Сантос, полиция, конкурентни организации на други играчи и други неприятности. Внимателно изчислете времето за изпълнение на задачата, запомнете пътя до складовете си, уверете се, че сте наели достатъчно партньори в зависимост от размера на товара (не забравяйте: всеки играч може да носи само една кутия), дръжте телефоните на своите помощници под ръка, подгответе се да използвате способностите на шефа и, може би най-важното е да запомните, че наградата е пряко пропорционална на риска.

След като получите кутията, пригответе се за неприятности. Внимавайте за алармени сигнали - ще бъдете предупредени, ако нещо се обърка. Времето, отделено за доставка, е ограничено и колкото повече кутии купувате, толкова по-малко е. Като цяло ефективността е ключът към успеха на всяка организация.

След като успешно изпълни няколко задачи за покупка, шефът може да се опита да изпълни задачата да достави специален товар . Специалният товар струва няколко пъти повече от обикновено. При такива задачи кутията винаги е една, но, изкопавайки я, ще срещнете яростна съпротива ...

Изберете подходящото оборудване за задачата за покупка или продажба на специални товари с помощта на шкаф за оръжие.

СПЕЦИАЛНА ПРОДАЖБА

За да продавате стоките, използвайте лаптоп в съответния склад. В зависимост от наличното количество стоки, ще получите до три оферти за покупка и съобщение от някой, който иска да закупи специален товар, ако имате такъв. Задачите за продажба ви позволяват да печелите пари за стоки, получени от кръв и пот, но тук ползата директно зависи от риска. Колкото по-голяма е партидата, която продавате, толкова по-богати са клиентите, но по-голяма е опасността. По време на транспортирането в Лос Сантос, товарът е изправен пред различни заплахи и ако не стигне до местоназначението си, ще останете без доходи.

Увеличете максимално цената на вашия специален товар, като изберете най-доброто време за продажбата му. Натрупвайки товари в складове, вие привличате интереса на заможни клиенти, но скоро ще се говори за склад, пълен с ценности. Пригответе се да отбягвате атаките на местни бандити, които са пълнички на вашето парче торта.

Най-добре е постепенно да попълвате голям склад по една кутия наведнъж, защото това намалява разходите, но ще отделите много време. Купувайки големи количества, ще попълните склада три пъти по-бързо, но ще харчите повече. Решете кой метод е най-подходящ за вашия стил на лидерство. Също така си струва да се отбележи, че колкото повече играчи са в сесията, толкова по-голям е рискът, но по-голям е бонусът за доставка при продажба на стоки.

Ще получите плащане, когато всички кутии пристигнат до вашата дестинация.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Просто искам да бъда готвач. Защо трябва да стана партньор?

В допълнение към редовната основна заплата, партньорите получават парични награди за изпълнение на няколко задачи за доставка на стоки подред, бонус към RP и възстановяване на здравето, ако шефът е до тях.

Как други играчи могат да се намесят в моята организация?

Когато една организация получи специален товар по време на задание за покупка или го изпрати за продажба, всички играчи и състезаващи се организации, които са във вашата игрова сесия, получават известие, указващо местоположението на вашия специален товар. Закъснението преди изпращане на сигнал зависи от размера на партидата. Конкурентните организации и други играчи могат да печелят допълнителни пари, като унищожават вашите стоки, така че внимавайте за това.

Мога ли да участвам в специални задачи за доставка на товари, ако не съм член на никоя организация?

Играчите, които не са членове на организации и работят в свободен режим, могат да участват в задачи за доставка на специални товари. Настоящата задача за доставка на специален товар ще се появи на картата им под формата на червено поле. Това означава, че организацията е заредила стоката и се опитва да я достави или до нейния склад, или до клиента. Други играчи и състезателни организации, които не са заети със задачите си, могат да нападнат собствениците на специалния товар и да го унищожат, получавайки за това боеприпаси, пари и РП.

Защо не можем да купуваме и продаваме специален товар в затворени сесии?

Успешният лидер трябва умело да маневрира между опасностите от безмилостния свободен пазар на Лос Сантос, да жъне награди, дори когато всеки иска да сложи пръчки в колелата си. Задачи за покупка и продажба на специални товари бяха създадени специално за открити сесии. Не забравяйте, че колкото повече играчи във вашата сесия, толкова по-голям е бонусът за успешна продажба на специален товар, а партньорите получават увеличение на заплатата, ако успеят да изпълнят няколко задачи подред за един и същ шеф. Ако се притеснявате, че други играчи избърсват близо до вашия офис или склад, опитайте се да извлечете подходящо време за продажбата. Наемете партньори и им поръчайте да елиминират играчите, които извършват наблюдение и чакат да приключите сделката. Няма да е излишно да скриете екипа си с помощта на способността на Скритата организация и да тръгнете на мисия от хеликоптера.

Защо не мога да поема следващата задача за покупка / продажба на специален товар?

Периодът на изчакване във всеки склад е 5 минути след приключване на поръчката за покупка и 30 минути след изпълнение на задачата за продажба. Ако просто сте продали товар от един склад, можете свободно да продадете нещо от друг.

Какво трябва да направя, ако член на организацията ме дразни?

Шефът може да уволни служители, използвайки функцията "Управление" на менюто за взаимодействие. За съжаление шефът няма право да уволнява персонала по време на задачи за доставка на специални товари. Ако партньорът умишлено е унищожил специален товар по време на поръчка за продажба, шефът може да накаже партньора, като го освободи от организацията и му забрани да стане шеф или партньор за половин час.

Интересни Статии