Как да поправите грешка 0xc00000fd?

Съобщението за грешка 0xc00000fd обикновено се появява при инсталиране на актуализации за сигурност на Windows. Това е рядък проблем и причината, която го причинява, не е известна със сигурност.

Решения за грешка 0xc00000fd

За да разрешите проблема, опитайте следното:

  1. Свържете се с друга мрежа. Например, ако имате достъп до Интернет, използвайки домашния си Wi-Fi, изключете мрежовия кабел от рутера и го свържете към конектора на компютъра.
  2. Проверете системата си за вируси. Уверете се, че нито един диск, свързан към компютъра, не съдържа зловреден софтуер. Използвайте различни помощни програми и приложения. Не разчитайте прекомерно на стандартен Windows Defender или универсален антивирус, особено ако той е безплатен.
  3. Използвайте инструмента за отстраняване на проблеми с актуализацията на Windows. Отидете на тази страница на Microsoft и изтеглете помощната програма, която съответства на вашата ОС. Стартирайте приложението и следвайте инструкциите, които ще бъдат посочени там.
  4. Изтеглете изображението на Windows. Изберете версията, архитектурата и езика, които са подходящи за текущата ви ОС. Записване на изо-изображението на USB флаш устройство, DVD. В BIOS (UEFI) задайте зареждането от този носител. При стартиране изберете "Update System". Ако грешка 0xc00000fd не изчезне, инсталирайте отново системата.

Интересни Статии