Как да поправите грешка 0x000000c2?

Докато някои програми работят, син код на смърт може да възникне с код на грешка 0x000000c2. Това означава, че някой драйвер не работи правилно или приложението съдържа критична грешка.

Решение за STOP грешка 0x000000c2

Ако процесът, който го е причинил, не е посочен в текстовото описание на грешката, продължете както следва, за да премахнете проблема:

  1. Инсталирайте Microsoft инструменти за отстраняване на грешки на вашия компютър .
  2. Изтеглете скрипта на kdfe . Необходимо е за опростяване на анализа на сметището, което е необходимо за откриване на неуспешен процес или драйвер.
  3. Създайте временна папка . Трябва да разархивирате скрипта в него и да преместите най-новото изхвърляне на паметта от директорията C: \ Windows \ Minidump \. За да видите тази папка, трябва да активирате показването на скрити файлове и папки.
  4. Кликнете върху временната папка с десния бутон на мишката, докато държите всеки Shift . В контекстното меню изберете "Отваряне на прозореца на командите". Отваря се команден ред, в който стартирайте заявката kdfe.cmd .dmp, където XXX е името на анализирания буфер на паметта.
  5. Прочетете внимателно информацията за анализа . Той ще посочи кога е възникнал синият екран на смъртта и друга подобна информация. Интересуваме се само от реда „Вероятно причинен от“, тъй като той ще показва името на процеса, системния компонент или драйвер, който е причинил грешката 0x000000c2 .
  6. Актуализирайте компонента на бъг . Относно системните файлове, инсталирайте най-новите актуализации. Що се отнася до драйвери и компоненти на приложения на трети страни - уверете се, че разработчиците не са пуснали актуализации, кръпки, нови версии на файлове.

Интересни Статии