Как да поправите Citadel: Подправени с грешки в пожар, сривове, черен екран и нисък FPS

Цитадела: Forged with Fire е наскоро пуснат мултиплейър RPG, който беше пуснат на Early Access на 26 юли 2017 г. В момента играта има доста добри отзиви на потребителите, което не е толкова лошо за проект в Early Access, който буквално е в процес на разработка.

Именно поради този факт Citadel: Forged with Fire съдържа куп различни технически проблеми, които са най-класическите. Например, черен екран, различни грешки, сривове с постоянен и случаен характер, а също така няма да забравите за ниската производителност.

В тази статия ще се опитаме да решим всички тези проблеми с вас, за да можете спокойно да се насладите на проекта на Blue Isle Studios, който можете да знаете от такъв двусмислен проект като ... Slender: The Arrival.

Преди обаче да преминем към тази част на статията, нека се уверим, че вашият компютър може да работи с Citadel: Forged with Fire, поне при минимални графични настройки.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7 или по-нова версия
 • Процесор: 2.0GHZ или по-добре
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: GTX 950 еквивалент или по-добра
 • DirectX: Версия 10
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 20 GB

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7 или по-нова версия
 • Процесор: 3.0GHZ или по-добре
 • RAM: 16 GB RAM
 • Видеокарта: GTX 970 еквивалент или по-добра
 • DirectX: Версия 10
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 20 GB

Както можете да видите, системните изисквания на Citadel: Forged with Fire са доста високи, особено препоръчителните изисквания за RAM. Независимо от това, ако вашият компютър е в състояние да издърпа тази играчка, тогава нека преминем към най-важното нещо - решаване на проблеми с нея.

Решения на технически проблеми с цитадела: Ковани с огън

Ниска FPS в цитадела: Ковано с огън

Така че, нека започнем с най-често срещания проблем в този MMORPG - лоша производителност или ниска честота на кадрите по време на игра. Трябва да разберете, че този проблем е следствие от факта, че Citadel: Forged with Fire е в ранен достъп.

За съжаление в този случай може да се посъветва малко, с изключение на няколко напълно тривиални съвета, например, за затваряне на всички програми, преди да стартирате Citadel: Forged with Fire или да намалите настройките му до минимум, което всъщност е добра идея, тъй като играта изисква 16 гигабайта RAM за препоръчителни системни изисквания.

Ако играете на лаптоп, не забравяйте да стартирате играта само на дискретна графична карта, а не на интегрирана такава - този тип видеокарта не е предназначена за тежки приложения и игри.

Въпреки това, разработчиците със сигурност ще повишат производителността на своя проект. Ако наистина не ви е приятно да играете, тогава можете да препоръчате само да изчакате следващия пластир, който със сигурност ще бъде пуснат скоро.

Черен екран в Цитадела: Ковано с огън

Ако имате само черен екран по време на старта на Citadel: Forged with Fire и всяка игра като цяло, трябва незабавно да насочите вниманието си към драйверите за видеокартата. Ако не сте ги актуализирали отдавна, тогава черният екран може да е логично следствие от това.

Опитайте се да отидете на официалния уебсайт на производителя на чипове на вашата видеокарта, т.е. nVidia или AMD, изтеглете най-новите драйвери и ги инсталирайте. След актуализиране на драйверите, опитайте да стартирате Citadel: Forged with Fire отново и проверете за черен екран.

Ако това не помогне, можете също да опитате да проверите целостта на файловете за игри във вашия Steam клиент. Файлове, които не успяват да потвърдят и най-вероятно ще причинят черен екран.

Не можете да присвоите ключове в Цитадела: Подправено с огън

Друго често срещано оплакване в Citadel: Forged with Fire е невъзможността за преназначаване на клавишните клавиши. За съжаление, трябва незабавно да посочите, че в момента не се наблюдава преназначаване на Citadel: Forged with Fire key reasignment. Все пак повтаряме още веднъж - играта е в етап на развитие и следователно тази функция определено ще бъде добавена. Просто трябва да изчакате.

Фатална грешка при влизане в Citadel: Ковано с Fire сървър

Когато се опитвате да намерите сървъри за игра на Citadel: Forged with Fire или влизате в нея, може да срещнете критична грешка. Проблемът е доста често срещан сред много играчи. За съжаление, все още няма решение на този проблем. Трябва да продължите да се опитвате да получите достъп до Citadel: Forged with Fire сървъри, тъй като понякога този проблем може да бъде решен сам.

Интересни Статии