Как да получите или изтеглите актуализацията на Windows 10 Anniversary?

Microsoft ще започне постепенното внедряване на юбилейната актуализация на Windows 10 версия 1607. Нека да видим как можете да получите юбилейната актуализация на Windows 10 и да я инсталирате бързо на вашия компютър.

Microsoft постепенно ще внесе актуализацията на Windows 10 Anniversary за всички клиенти за определен период от време, така че не се притеснявайте, ако не получите известие с възможността да инсталирате нова актуализация.

Но ако искате да ускорите процеса на получаване на актуализацията, имате две опции - непрекъснато ръчно да проверявате за нейното присъствие в центъра за актуализации или да използвате помощната програма Media Creation Tool, за да я изтеглите и инсталирате.

Получаване на актуализацията на Windows 10 Anniversary с помощта на актуализацията на Windows

Щракнете върху бутона Старт, отворете елемента от менюто Настройки и щракнете върху бутона Актуализиране и защита. След това кликнете върху Windows Update.

Кликнете върху бутона „Проверете за актуализации“. Ако актуализацията е налична, тя ще започне да се изтегля и можете да я инсталирате.

Изтеглете актуализацията на Windows 10 Anniversary с инструмент за създаване на медии

Ако не искате да чакате, можете да използвате инструмента за създаване на медия, който ви позволява да изтеглите изображение на Windows 10 директно от сървърите на Microsoft без продуктов ключ. Можете да го използвате, за да създадете инсталационен носител или да надстроите компютъра си до Windows 10 Anniversary Update.

От днес инструментът за създаване на медии ще изтегли ново ISO изображение от Windows 10 Anniversary Update v1607.

Интересни Статии