Как да настроите разделителна способност 21: 9 в Bioshock Remastered?

За всички фенове на Bioshock наскоро се случи знаменито събитие. Излезе ремастър на тази игра - Bioshock Remastered . Колкото и да е страхотно събитие, в тази версия на играта се наблюдават някои недостатъци.

Един от тези недостатъци е невъзможността да се зададе необходимата резолюция на 21: 9 . Заслужава да се отбележи, че играта при първото си стартиране ви задава максимална разделителна способност. Веднага щом искате да промените всички графични настройки, Bioshock Remastered ще замени показаното разрешение с друго. В резултат на това ще оставите избор, например в 1280x720 и 1280x800 (в зависимост от монитора). Не можете да изберете повече.

Но това няма значение - опитни фенове на тази игра вече споделиха един метод за отстраняване на този проблем. За да зададете разделителната способност на 21: 9, направете следното:

  • Отидете на C: \ Потребители \ * потребителско име * \ AppData \ Роуминг \ BioshockHD \ Bioshock
  • Отворете файла Bioshock.cfg с обикновен Бележник.
  • Намерете следните редове и задайте всички стойности X и Y според вашата резолюция:

[WinDrv.WindowsClient]

WindowedViewportX = 2560

WindowedViewportY = 1080

FullscreenViewportX = 2560

FullscreenViewportY = 1080

MenuViewportX = 2560

MenuViewportY = 1080

  • Запазете файла и стартирайте Bioshock Remastered.

Забележка: След като зададете разрешението си, използвайки Bioshock.cfg, не правете никакви промени в графичните настройки директно в играта. Това ще избута вашите промени към .cfg файла.

Интересни Статии