Как да коригирате бял / черен екран при стартиране на Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Ако по време на първото стартиране на Metal Gear Solid V: The Phantom Pain видите черен или бял екран и процесът на стартиране не надхвърля този етап, тогава може би един от следните методи ще ви помогне:

  • Първо, уверете се, че вашата система отговаря на минималните изисквания за стартиране на играта. Проверете за актуализирани драйвери за вашата видеокарта. Уверете се също, че сте инсталирали всички файлове от папката „поддръжка“ в основната директория на играта.
  • Деактивирайте или деактивирайте всички контролери или геймпади, свързани към компютъра чрез USB. Това не е задължително да помогне, но има доказателства, че в някои случаи това работи. Вече видяхме точно такова решение на проблемите за играта Farcry 4 и тя помогна много.
  • Опитайте да конфигурирате геймпада си с помощта на инструмента x360ce, който можете да изтеглите от тази връзка: //code.google.com/p/x360ce/downloads/list Запазете всички изтеглени файлове в основната директория на играта. Те автоматично ще конфигурират контролера по оптимален начин. Ако се изисква по-фина настройка, стартирайте файла xboxce.exe и направете необходимите редакции.

Решаване на проблема с белия екран в Metal Gear Solid V: За пиратската версия на играта смяната на часовата зона на UTC + 8 HONG KONG решава проблема с белия екран .

Интересни Статии