Как да коригираме грешки, бъгове, сривове, нисък FPS и повече в WWE 2K18?

WWE 2K18 най-накрая е пуснат за конзолите на настоящото поколение и PC. Ако обаче погледнете раздела за потребителски отзиви на Steam в момента, ще разберете, че компютърната версия на WWE 2K18 просто не е с най-добро качество.

Играчите, изправени пред ниска производителност, сривове и други проблеми, които не позволяват да изпитат прилично игрово изживяване. Ниската честота на кадрите е най-често срещаният проблем сред всички потребители. Освен това няма значение каква конфигурация имате - WWE 2K18 може да забави скоростта на всеки компютър.

В тази статия ще се опитаме да разгледаме всички горепосочени проблеми с вас и да ги разрешим. Въпреки това, преди да преминем към този етап, нека разгледаме системните изисквания за WWE 2K18 като предпазна мярка, тъй като именно поради неспазването на изискванията могат да възникнат различни проблеми.

WWE 2K18 системни изисквания

Минимални системни изисквания

 • ОС: 64-битов: Windows® 7 (най-новите актуализации)
 • Процесор: Intel Core i5-3550 / AMD FX 8150
 • RAM: 4 GB RAM
 • Видеокарта: GeForce GTX 670 / Radeon HD 7850
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 50 GB
 • Звукова карта: DirectX 9.0c съвместим
 • По желание: минимум 2 GB видео памет

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: 64-битов: Windows® 7, Windows® 8 (8.1) или Windows® 10 (най-новите актуализации)
 • Процесор: Intel Core i7 3770 / AMD FX-8350
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: Nvidia GPU GeForce GTX 970 / AMD GPU Radeon R9 290X
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 50 GB
 • Звукова карта: DirectX 9.0c съвместим

Решаване на технически проблеми на компютърната версия на WWE 2K18

WWE 2K18 се срива при стартиране

Много PC плейъри просто не можеха да пуснат WWE 2K18 на своите машини, което със сигурност е невероятно разочароващо. Решение на този проблем обаче вече е намерено и то е доста просто. Работата е там, че WWE 2K18 се срива в повечето случаи за тези играчи, които се опитват да стартират играта на интегриран графичен ускорител.

Припомняме ви отново, че интегрираните видеокарти не са проектирани да работят с тежки приложения и игри. WWE 2K18 е доста взискателен към видеокартата, така че пускането му на интегриран хардуер е лоша идея.

Може би дори не знаете, че WWE 2K18 работи на интегрирана графична карта. Отидете на AMD Radeon Catalyst или Nvidia Control Panel, отидете на настройките на WWE 2K18 (добавете изпълним файл, ако е необходимо) и задайте параметрите, така че играта да работи на дискретна графична карта.

WWE 2K18 - С ниска FPS / Спирачки / Бъркания

Ужасяваща производителност, ниска честота на кадрите, спирачки и ритници - всички тези проблеми присъстват в WWE 2K18 и те са най-често срещаните сред играчите. Има няколко метода, които могат да помогнат за подобряване на производителността на WWE 2K18. Трябва да се отбележи обаче, че WWE 2K18 е просто слабо оптимизиран за компютър.

Първо, препоръчваме ви да актуализирате драйверите си за вашата видеокарта, независимо дали от Nvidia или AMD. Обикновено инсталирането на най-новите драйвери за видеокарта може да реши някои проблеми с производителността на играта.

Второ, както посочихме в предишния параграф на статията, уверете се, че не стартирате WWE 2K18 на интегрирано графично решение. Такива видеокарти нямат достатъчна производителност за игри.

Трето, някои играчи на Steam казват, че WWE 2K18 просто отвратително работи в 4K резолюция. Ако сте собственик на 4K монитор или просто стартирате играта, за да изобразите тази резолюция на по-малък монитор, след това задайте не повече от 1080p в графичните настройки, за да подобрите значително производителността.

WWE 2K18 не се зарежда / изтеглянето не завършва

Много играчи, въпреки наличието на някои технически проблеми, поне успяха да стартират WWE 2K18 на своите компютри. Имаше обаче такива късметлии, които дори не успяха да започнат играта. Понякога игра може да се зареди на вашия компютър, но тя все още ще разопакова файловете си в избраната директория. След като изтеглите WWE 2K18 на Steam, опитайте се да изчакате още малко време, за да бъде напълно завършена инсталацията на играта.

Има и случаи, когато изтеглянето на WWE 2K18 на Steam спира. В този случай се уверете, че на вашия диск има достатъчно свободно място. Ако не е достатъчно, изтеглянето може да спре само за това.

WWE 2K18 - Аудио извън синхронизация

Този проблем стана доста често срещан сред всички потребители на компютър, които се опитват да се забавляват добре с видеоигри тази година. Докато играете WWE 2K18, някои играчи забелязаха, че звукът в играта може да не е синхронизиран.

Този проблем може да бъде отстранен доста просто и бързо. Влезте в настройките на вашето звуково възпроизвеждащо устройство и задайте неговия звуков формат на „24 бита, 96000 Hz“. След като направите това, звукът в WWE 2K18 трябва да стане напълно синхронизиран.

WWE 2K18 - зърнеста картина

Друг проблем, с който много играчи се сблъскаха в PC версията на WWE 2K18. По някаква причина картината в играта може да бъде изключително зърнеста. Сякаш някакъв зърнен филтър е замесен в играта.

Всичко обаче е много по-просто. Зърнеността в WWE 2K18 се появява поради факта, че играта не работи в естествената разделителна способност за вашия монитор. Когато зададете правилната разделителна способност за монитора, зърното ще изчезне. Ако искате да играете WWE 2K18, например, в 1440p на 1080p монитор, тогава ще трябва да очаквате кръпка от разработчиците.

Интересни Статии