Как да коригира грешка 0x8103012e на Windows Phone?

Грешка 0x8103012e се появява при опит за инсталиране на приложението на смартфони с Windows Phone. Това се дължи на следните причини:

  • приложението изисква достъп до вътрешната памет на телефона, а не до флаш карта;
  • има грешки в ОС, причинени от неправилни настройки или принудително рестартиране.

Методи за решаване на проблеми

За да инсталирате приложението без грешка 0x8103012e, използвайте следните методи:

  • Инсталиране на телефона, а не USB флаш устройство. Проверете дали приложенията са инсталирани в паметта на телефона. Отидете в "Настройки" => "Контрол на паметта" и в полето "Къде да съхранявате нови приложения" изберете "телефон", а не "SD карта". Рестартирайте смартфона си и опитайте да го инсталирате отново. Също така е изгодно да извадите флаш карта - това гарантира, че файловете на приложенията се запазват и инсталират в паметта на телефона.
  • Мек или твърд телефон за нулиране. Това е като рестартиране на операционната система. С меко нулиране потребителските данни не се изтриват. За да нулирате, натиснете бутоните за изключване и намаляване на силата на звука на включения телефон. В рамките на няколко секунди устройството ще вибрира и ще се рестартира. Hard reset напълно изчиства телефона от данни, така че преди да направите това, архивирайте вашите контакти и медийни файлове. Отидете на "Настройки" => "Информация за устройството" и натиснете "Възстановяване на настройките".

Грешка 0x8103012e не е трудна за разрешаване, затова не купувайте програми, които обещават да решат проблема, защото това се прави безплатно и за 5 минути.

Интересни Статии