Как бързо да повишите нивото си в Anthem?

В играта Химн, за да отключите сложността на гросмайстора, трябва постоянно да работите за подобряване на нивото си. Процесът на надстройване изисква точки за опит (XP), които са доста трудни за печелене. Преминаването на основната сюжетна кампания издига играча до ниво 20, но след това започва най-трудната част. Изравняването става по-бавно и ще ви трябва все повече опит, за да достигнете ниво 30, където ще получите достъп до най-доброто оборудване и легендарните оръжия. Ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да се изравните по-бързо в Anthem.

Рали за войници

Един от най-лесните начини да спечелите някакъв XP. Anthem ви награждава с бонус точки за опит въз основа на броя на играчите в отбора ви. Затова препоръчваме да играете в режим на отворена игра по-често.

Безплатно опит земеделие

Безплатната игра е друг начин да получите XP. Завършването на световно събитие ще се счита за общо умение и ще ви даде точки за опит. Завършването на първото събитие ви носи 200XP, второто - 400XP, а последното - 800XP. По-късно можете да се върнете във Форт Тарсис, за да нулирате инструмента за проследяване на уменията и да се върнете към търсенето.

Игра с голяма трудност

Максималното ниво на сложност в Anthem предполага появата на голям брой мощни врагове, за елиминирането на които ще спечелите много опит. Но за да се справите с превъзходните сили на врага, първо трябва да се научите как умело да прилагате способностите на вашата челюст. Малко практика - и няма да почувствате съществена разлика между нормалните и хардкор настройките.

Подвизи по време на мисии

По време на мисията, ако отворите инвентара си, ще разберете колко сте близо до завършването на подвига. Най-често задачите са свързани с това, което вече правите в мисии. Например съживяване на съотборници, правене на комбинации, извършване на няколко убийства подред и други подобни. В края на мисията за техните подвизи ще получите точки за опит като награда.

XP Farm Fast Play

Бързият режим на играта ви позволява да се присъедините към отбори, които имат празни слотове. По този начин можете да кацнете във всяка мисия или цитадела, включително дори в мисии в края на историята. За да избегнете спойлери, по-добре е първо да завършите преминаването на сюжета, но след това този метод е най-подходящ за бързо изравняване в Anthem.

Изпълнение на договора

Изпълняването на договори също ще ви спечели повече XP точки от обикновените мисии. Договорите могат да бъдат получени от NPC или от табла за обяви на Fort Tarsis. Освен това, след приключване на редовните договори се появяват легендарни договори, които са още по-полезни по отношение на натрупването на точки от опит.

Защо растежът на нивото на химн е толкова важен?

Вашето текущо ниво е свързано с почти всичко в играта, от силата на оръжията до получаването на бонуси и плячката. И разбира се, основното предимство е възможността да отключите и четирите челюсти и да получите достъп до Grandmaster 3, което е осъществимо само при достигане на ниво 30.

Интересни Статии