Как бързо да помпате в Borderland 3?

Всички ваши действия в играта водят до набор от пари и опит опит, но бързо изпомпване само игра, уви, няма да работи. Независимо от това, можете лесно да увеличите нивото на главния си герой много бързо, ако знаете някои тайни и правилно давате приоритет на играта си.

Нека да разгледаме няколко полезни съвета от професионалните играчи.

  1. Концентрирайте се върху кампанията. Преминаването на който и да е парцел ви позволява да получите не само точки за опит, но и нови способности и оборудване. Колкото по-рано бъдат получени, толкова по-добре.
  2. Обърнете внимание на колекционерството. Придвижвайки се по картата, винаги е необходимо да направите няколко допълнителни кръга, за да разгледате най-отдалечените ъгли на местоположението. Тук се намират колекционерски предмети, които дават добро допълнително изживяване.
  3. Не търсете всички наведнъж. В един момент на картата се появяват доста противници. Затова не се опитвайте веднага да изчистите цялата карта. Първо отключете цялото местоположение и едва след това продължете инспекцията. В противен случай ще трябва да преминете през едни и същи тестове няколко пъти.
  4. Не правете странични куестове веднага. По-добре ги сложете на ендгра. Факт е, че някои от тези куестове осигуряват награда в зависимост от нивото на характера. Най-добре е да ги завършите на ниво 40-50, за да получите по-ценни награди.
  5. Потърсете ценни артефакти. За да отключите артефактите и да започнете да ги използвате, трябва да достигнете определено ниво. След като постигнете това, опитайте се да използвате всички възможности за увеличаване на спечелените точки. Играта има артефакти, които дават увеличение до 7 процента, а на ниво над 40 това е доста забележимо.
  6. Играйте с приятели от високо ниво. Ако преминете през сюжета с по-опитен приятел, тогава нивото ви ще нарасне буквално пред очите ни. В този случай скоростта на увеличение зависи от разликата между знаците. Не забравяйте обаче, че ще трябва да посетите места, които все още не сте достигнали до сюжета, така че този метод е по-добре да изпомпвате не главния, а втория или третия знак.

В допълнение, опитни играчи препоръчват да се повтори теста на емайла. Възможността за преминаване на нива на бонус неограничен брой пъти става достъпна след завършването на основния сюжет. В процеса можете не само да събирате колекционерска стойност, но и да побеждавате босове, за всеки от които давате ценни награди.

Интересни Статии