Грешка 8002a224 на PS3: как да се поправи

В днешната статия ще разгледаме доста противоречив проблем под формата на грешка 8002a224 на PS3. Въпреки факта, че конзолата PS3 е продукт на предишното поколение, огромен брой играчи все още прекарват много време зад нея. Въпреки това през последните години много потребители, когато се опитват да въведат PSN, срещат код за грешка 8002a224.

8002a224: грешка в PS3

Веднага трябва да посочите, че в почти всички случаи тази грешка се среща от собственици на мигащ PS3, които се опитват да променят CID на конзолата си, за да получат отново достъп от PSN услуги. Всъщност грешка 8002a224 е сигнал, че потребителят е въвел CID неправилно.

Ако срещнете такава грешка, тогава трябва да сте сигурни, че сте въвели правилно новия CID. Имайте предвид, че дори само едно интервал в началото или в края на идентификатор може да причини тази грешка. Например, ако се опитвате да замените CID с PS3 с помощта на програмата SEN Enabler, след това се уверете, че сте копирали правилно идентификатора в текста, от който се нуждаете от USB хранилището.

Независимо от това, има още един малък начин, чрез който можете да опитате да се отървете от грешката. Така че, отворете инструментариума за презареждане на вашия PS3 и отидете на секцията „Помощни програми“. Слезте в долната част на списъка с помощни програми и изберете опцията „Промяна на активен PS3ID“, след това изберете „Използване на EID5: 87 (CEX)“. Щом направите това, затворете кутията с инструменти за ребуси и се опитайте да влезете в PSN - този път не трябва да има грешка 8002a224 на PS3.

Интересни Статии