Гледайте кучета 2: Как да получите повече последователи

Преди няколко дни излезе дългоочакваното продължение на Watching Dogs - Watch Dogs 2 . Тази част от играта за готини хакери наистина хареса играчите. Въпреки че миналата част беше доста противоречив проект, все пак беше добра игра. Втората част буквално нараства с няколко цели над първоначалния проект. Той подобри почти всички аспекти: графика, геймплей, звук, оптимизация (което е важно) и много други. Какви са различните нови механици.

Една от тези нови механици е системата от абонати или последователи. Достигайки повече последователи, вие отваряте различни мисии, събития, способности и други. Нека разгледаме начините за достигане до повече последователи.

Как да получите повече последователи в Watch Dogs 2

Играта има много голям брой начини да получите повече последователи за DedSec. Ето ги:

Правете най-много операции

Колкото и да е очевиден този съвет, извършването на операцията, както главна, така и второстепенна, ще ви осигури голям брой последователи. Основните операции ще могат да ви дадат от 27 000 до 46 000 последователи. По-малките вече са по-малки - от 2000 до 8000 последователи. Не забравяйте да извършите незначителни операции. Да, те не носят толкова много последователи за DedSec, но тези задачи са много повече от основните.

Игра на мултиплейър операции

Мултиплейърният компонент на Watch Dogs 2 е добро място за набиране на голям брой последователи. Въпреки че всичко тук много зависи от нивото на сложност. Например, броят на последователите за Ded Sec в режим "Ловец на глави" може да варира от 5000 до 25000. Но за "Hacker Invasion", тези числа ще бъдат в региона от 4000 до 15000.

Участие в различни състезания

Играта има малки състезателни мисии, в които можете да се тествате чрез вашия смартфон. Искам да отбележа, че приложението за състезания се нарича доста конкретно и много фенове на Ubisoft игрите ще намерят справка в това - Driver San Francisco. От 6 000 до 11 000 последователи за DedSec ще ви предоставят състезания, в зависимост от вашата класация. Тези състезания са доста прости и тяхното изпълнение е бърз начин за получаване на последователи.

Намерете ScoutX

ScoutX е специална програма на вашия смартфон, която показва най-горещите места в града. Играчите ще трябва да намерят същите тези точки. Когато ги намерите, можете да получите до 8000 последователи. Твърде просто. Вземете последователи за намиране на точки на картата.

Интересни Статии