Fallout 5 Дата на издаване

Мина повече от година от излизането на последната част на Fallout. Fallout 4 стана доста забележителна игра, тъй като успя да раздели игровата общност на два лагера (естествено воюващи): тези, които мразят тази част и искат да изгорят офиса на Bethesda, и тези, които като цяло харесват играта доста и те не са против никакви промени в обща концепция за Fallout.

Както можете да видите, общността на игри отново стигна до крайности. Подобно явление се случи с излизането на Fallout 3. По това време феновете на поредицата също, точно както те можеха да „плюят“ на Bethesda, за да съсипе играта им. Въпреки че имаше хора, които харесаха третата част на Fallout дори повече от класическите представители на поредицата. Така или иначе, третата част е нещо, за което трябва да се похвалите и за което е добре да се скарате.

За щастие, Fallout: New Vegas се оказа много по-добре и той вече се хареса на всички, независимо кой сте, фен или обикновен ролеви играч. Експертите в игрите на Fallout казват, че Obsidian Entertainment успя да пренесе духа на старата школа в Ню Вегас почти перфектно.

Въпреки това, обратно към последната игра и до въпрос като датата на излизане на Fallout 5 . Fallout 4 намери успех с всички фенове на shooter-rpg жанра и получи много набеждавания от феновете на минали части на Fallout. Най-честото недоволство сред играчите е фактът, че Bethesda значително намали променливостта на играта и я направи по-пряма.

Въпреки това Fallout 4 все пак се оказа добра игра, за да не говорят за това. След успешното пускане на такава игра възникват съвсем логични въпроси: Има ли информация за продължаването на този франчайз? Датата на излизане на Fallout 5 вече е известна? Имаше ли съобщения от Бетесда?

Е, все още нямаше официални съобщения. В началото на 2016 г. обаче през мрежата мина определен изтичане на информация. Според самия Райън Алозио стана известно, че развитието на Fallout 5 е в разгара си. Този човек е гласов актьор, така че информацията от устните му е доста достоверна, защото актьорът участва в разработването на проекта.

Естествено, трябва да разберете, че Alosio не е целенасочено споделял информация за Fallout 5, а просто пуснал да се подхлъзне. По толкова забавен начин научихме за развитието на новата част на Fallout 5. За съжаление Alosio не сподели по-подробна информация, като датата на излизане на Fallout 5 или на какъв етап е проектът в момента.

Ако приемем, че в следващите години Bethesda вероятно ще споделя информация за Fallout 5. Човек може да очаква само съобщението от разработчиците.

Интересни Статии