Дата на издаване Dark Dark 2

Днес ще говорим за доста необичайна тема - датата на излизане на Dark Sector 2 . Издаден през 2008 г., оригиналният Dark Sector от Digital Extremes успя да привлече вниманието на обществеността с доста мрачна и примамлива концепция. Изглежда, че това е друга история за бушуващия вирус, но там беше. Ами ако вирусът би дал уникални способности? Ами ако вирусът може да подобри носителя? Ами ако вирусът позволи еволюцията?

Тази идея успя да привлече много играчи. В тъмния сектор играете като Хайдън Тено, член на Специалните сили на армията на САЩ, който е бил на мисия за елиминиране на агента на ЦРУ Мезнер в страна, наречена Ларсия. По-рано в тази страна имаше огнище на опасния вирус „Техноцити“, поради което заразените бяха покрити с метал и получиха специални способности, но успяха да го потиснат. В Larsia, центърът на "Technocyte" се появи отново по вина на Mezner и вие бяхте наредени да го премахнете. Но не беше тук и сте заразени ...

Идеята наистина беше доста примамлива, но изпълнението й беше много разочароващо. Dark Sector е клон на Gears of War, но, разбира се, не без своите чипове. Например след играта главният герой получи различни способности, т.е. Аз еволюира. Той може да стане невидим, да активира защитна бариера и т.н. Но основната характеристика на играта е Glaive - хвърлящо оръжие, което играчът може да контролира точно в полет. Хейдън също започва да се изплаква с времето.

Чиповете са чипове, но това не беше достатъчно. Тъмният сектор заема много от Gears of War и има много слаб сюжет. Играта намери своите фенове, но това е максимален среден проект за няколко три вечери, за които ще забравите след. Между другото, по-рано концепцията на Dark Sector беше значително по-различна и първоначално играта трябваше да се проведе в космоса. Ето трейлъра за тази концепция:

Въпреки това, в един момент, Digital Extremes промениха решението си и решиха да направят това, което в крайна сметка се случи. Кой знае, може би ако следваха старата концепция в Dark Sector, тогава датата на излизане на Dark Sector 2 щеше да е известна .

Но не си мислете, че „космическата“ концепция не е отишла никъде. През 2013 г. стартира проект, наречен Warframe, който усвои всички тези идеи. Технически, Warframe може да се нарече Dark Sector 2. Този проект е безплатна игра за много игра.

Най-вероятно смятате, че някакъв вид свободна игра не е достоен за вашето време, но сериозно грешите. Warframe е наистина уникален проект с невиждани досега функции на игра. Толкова много жанрове са смесени в тази игра, че дори не можете да си представите: коса, стрелец, пъзели, занаят и т.н. Освен това има неприлично огромни списъци с оръжия, герои и предмети. И най-важното е, че има адекватна общност за игри. Майсторите на техния занаят винаги ще ви помогнат да разберете основите на играта и може би дори ще ви отведе в клана им.

"Но донат е там!" Той е, но можете да играете съвсем спокойно без него. Всички игрални елементи могат да бъдат получени независимо. Така че, ако все още не сте играли Warframe, можете спокойно да отидете на Steam или на официалния уебсайт на играта и да я изтеглите от там.

Това е, което започнахме да говорим за Warframe - по същество този проект е Dark Sector 2. Много игрови елементи, арт дизайн и идеи са взети от пуснатата Dark Sector и концепцията за „пространство“ (всъщност това е това). Малко вероятно е Digital Extremes да очаква такова съобщение като датата на излизане на Dark Sector 2, защото той вече излезе - това е Warframe.

Възможно е някой ден разработчиците да искат да пуснат продължение на играта от 2008 г., но това е много съмнително. Digital Extremes непрекъснато продължават да подобряват своя онлайн проект от 2013 г. Играта през това време се промени до неузнаваемост. Повярвайте ми, веднага щом започнете да играете Warframe, ще бъдете влачени там много дълго време.

Интересни Статии