Безплатен VPN за Fortnite

Все по-често сайтовете и услугите са блокирани, поради което понякога е трудно да отидете онлайн във Fortnite, но това се решава с помощта на безплатен VPN. Благодарение на него сървърът за игри „вярва“, че влизате от територия на друга държава, а не от Руската федерация. Има следните предимства:

  • ILV заключването не боли да играете;
  • защита срещу DDoS атаки, защото Fortnight е конкурентна игра и хитрите противници могат конкретно да изпращат паразитни заявки до вашия IP адрес.

Един прост, но нечестен начин е да хакнете платен софтуер. Изтеглете пукнатината за конкретно VPN приложение (например CyberGhost), следвайте инструкциите и ще получите хаквано приложение. Бъдете готови, че всеки момент пукнатината може да престане да функционира.

Прост и честен начин е да използвате пробни услуги. Често платените ресурси предоставят месец, за да се запознаят, без да взимат такса. Просто трябва постоянно да преминавате към нова услуга, когато предишният пробен период е приключил.

Много VPN предоставят услуги безплатно, но в ограничена степен. Ограничението най-често се отнася до размера на месечния или дневния трафик. В тази връзка е важно обикновено за час на играта да не се изразходват повече от 100 мегабайта трафик. Благодарение на това можете да играете умерено чрез VPN, без да надхвърляте установените ограничения. Ограничението обаче може и никога да не бъде надвишено, като действа, както следва:

  • включете VPN, въведете играта;
  • изключете VPN, изчакайте няколко минути, докато играта „осъзнае“ случилото се и след това се насладете на битките онлайн.

Помислете за печелившите VPN услуги за Fortnite:

  1. Скрий ме Поверително - услугата не регистрира вашата дейност. Бързо - засяга както скоростта на интернет, така и ping. Безплатни 2 гигабайта трафик на месец.
  2. Windscribe. Висококачествена услуга, версия на приложението за всяка платформа (дори можете да я инсталирате на рутер) и 10 безплатни гигабайта на месец. Това е достатъчно, за да играете Fortnight всеки ден в продължение на час или два.
  3. ProtonVPN. Напълно безплатно обслужване от швейцарците. Разработчиците обърнаха специално внимание на поверителността на предаваните данни.
  4. Щит за гореща точка. Бърз и надежден VPN, 500 мегабайта безплатен трафик се осигуряват на ден - това определено е достатъчно за 4-5 часа игри във Fortnite.

Интересни Статии