Топ 6 оригинални дати за игра

През февруари романтиката и любовта са във въздуха, като внезапно огнище на зимен грип. Поклонът на Купидон не щади никого, дори запалените геймъри, които обикновено предпочитат тежки битки на виртуални биткойни пред текстовете. Вследствие на това настроение ви предлагаме нашата селекция от най-необичайните и запомнящи се дати от популярни видео игри.

Metal Gear Solid: Walker

Странно е, че в шпионска игра на тема ядрено оръжие имаше място за романтична среща на героя. 39-годишната Змия (позивен "Гола змия"), ходеща бойна машина, която се грижи за млад шпионин Паз Ортега, изглежда още по-сюрреалистична. Мисията завършва в огромна картонена кутия с боядисано розово сърце.

Фаренхайт

В по-голямата част от играта събитията по Фаренхайт се развиват доста мрачно и не се говори за романтика. Но тогава ситуацията се нагрява. Кой би си помислил, че талантливият и харизматичен детектив Карл Валенти (име между другото, между другото) ще се поддаде на мекия чар на Лукас Кейн, блед човек, облечен в безвкусна оранжево-кафява риза и излага мрачни прогнози за апокалипсиса? Отговорът е Дейвид Кейдж, сценарист на Фаренхайт. Освен това, по време на развитието на любовната сцена, ние получаваме пълен контрол върху всички движения на героя.

Grand Theft Auto: San Andreas

Разработчиците на Сан Андреас станаха известни в целия свят със скандалната секс сцена, която първоначално беше скрита, но достъпна чрез модата за горещо кафе. Тази сцена, в която главният герой Карл „CJ” Джонсън, след като спаси момичето в мисията „Изгаряне на желанието“, идва при нея за „горещо кафе“, е представен като мини-игра.

Крайна фантазия х

За разлика от предишната игра, любовното съдържание в Final Fantasy X е много романтично и възвишено. По време на кратка почивка между търсенето на средство за побеждаване на Греха, героите на Йоон и Тидус преживяват много трогателен момент. Юна насърчава Тидус да се смее на неприятностите си, което може да се счита за отлична спасителна тактика. Когато нещата се объркат, ако разговорът е в безизходица, опитайте се да се смеете спешно.

Uncharted 4

Кой каза, че седенето у дома и играенето на видео игри е несъвместимо с романтиката? Въпреки че героите от Uncharted 4 Nate и Elena са вече женени, вечерта им продължава като завладяваща дата у дома: съвместната вечеря и състезанието в Crash Bandicoot постепенно се превръщат в целувки и прегръдки. Може би всички омъжени двойки от време на време трябва да губят пара, заедно да поемат геймпади и за кратко да се отдалечат от трудностите на реалния свят.

Pong

Говорейки за дати, не може да не споменем Pong, първата търговско успешна видео игра в света. Изглежда, че символизира оригиналната връзка на разстояние, уловена в непрекъснат акробатичен танц. Човек лесно може да си представи двама млади влюбени, изобразени като линии на немигаща страст и пиксели, запалващи безкрайна искра между тях. Тази гениална игра отразява не само първия прилив на любов, но и фините нюанси на взаимоотношенията: конкуренция, отбелязване на точки, победа и поражение. Пулсиращ празник на любовта, чиста романтика.

Интересни Статии