SOTALLY TOBER - Научете се да играете с Gamerules.com

ОБЕКТ НА SOTALLY TOBER: Целта на играта Sotally Tober е играчът, който е взел най-малко напитки по време на играта, да бъде този, който е взел най-малко напитки. Ако не се използват напитки, играчите могат да използват точкова система. В този случай целта е да се събере най-малък брой точки.

БРОЙ ИГРАЧИ: 2+

МАТЕРИАЛИ: 125 карти за игра

ВИД ИГРА: Игра на парти карти

АУДИТОРИЯ: 21+

ПРЕГЛЕД НА СОТАЛИ ТОБЕР

Sotally Tober е парти игра с карти, изпълнена със смущение, смях, откриване на скрити таланти и неочаквани обстоятелства. За да бъде обявен за победител, играчът трябва да е приел най-малко количество напитки и въпреки че звучи лесно, може да се окаже изненадващо колко трудна може да бъде тази задача. Тази игра включва 5 различни вида карти.

Картите с дейности, които са оранжеви, означават, че ще има действие, което трябва да бъде извършено. Картите с умения, които са зелени, ви дават специални способности по време на играта. Картите с проклятия, които са сини, могат да доведат до наказания и страдания по време на играта. Тайните карти, които са жълти, са тайни трикове, които само вие можете да изпълнявате. Картите с декрети, които са червени, ви дават силата да влияете на всички.

Страхотно, нали?

НАСТРОЙКА

Настройката на играта Sotally Tober е бърза и лесна. Просто разбъркайте картите и направете купчина с лицето надолу в центъра на групата. Уверете се, че има алкохол за максимално забавление. След това играта е готова за игра!

ИГРА НА ИГРИТЕ

За да започне играта, трябва да се избере някой, който да я започне. Няма правило за това, така че групата решава. Първият човек тегли карта от върха на купчината в средата на групата. Каквото е написано на тази карта, човекът или групата, в зависимост от картата, трябва да свърши!

Ако някой от играчите реши да не изпълни поставената задача, той трябва да пие или да спечели точка. Играта продължава, като се редуват теглене на карти около групата. Няма определен момент, в който играта се счита за приключила. Така че групата решава кога да приключи играта.

КРАЙ НА ИГРАТА

Няма определен момент, в който играта да приключи. Това се решава от групата. В края пребройте всички направени изстрели или спечелени точки. Играчът с най-малко точки или изстрели печели играта!

Превъртете към горе