10 парти игри за бакелоретни партита, които гарантирано ще се харесат на всички - Правила на играта

Най-накрая е дошло времето най-добрата ви приятелка, а може би и вие, да планирате най-хубавото време в живота си - моминското парти! Това са моментите с най-близките ви приятели, които винаги ще помните, така че трябва да е перфектно. Един от начините партито да започне с правилния ход е да включите някои забавни, странни игри във вечерта.ако бъдещата булка предпочита, повечето от тези игри могат да се играят вкъщи. От друга страна, ако те искат да излязат в града, тогава имаме перфектните игри и за това!

Има няколко неща, които съставляват перфектното моминско парти. Те включват обичайното, храната, приятелите и напитките, но има и някои други неща, които често биват пренебрегвани. Никое моминско парти не би било пълноценно, ако нямаше някои мръсни истории, смущаващи истини и страхотни игри, които да поддържат нощта млада, независимо колко дълго искате да се забавлявате! Тези десет игри са перфектните.да свирите на партито, за да направите вечерта такава, каквато я искате.

Играта на младоженците

Играта "Младоженци" е идеалната игра, която може да се играе с ергена на партито му. Тя включва годеника му в нощта и гарантира, че той няма да се натъжи, че не го е видял преди големия ден! Тази игра изисква малко повече планиране от другите, защото нещата трябва да се подготвят няколко дни предварително.

Домакинът на партито ще изпрати по имейл на годеника на булката списък с въпроси. Тези въпроси могат да бъдат забавни, странни или направо мръсни, в зависимост от хората на партито. Ако не искате просто да четете по имейл, можете да получите отговора им и на видео, което гарантирано ще доведе до много смях! След това булката трябва да отговори на това, което смята, че партньорът ѝ е отговорил за всекивъпрос.

Ако булката е права, всички пият! От друга страна, ако грешат, пие само булката!

Партия с чорапогащи

Panty Party е идеалното време да почерпите булката с подаръци и същевременно да се посмеете! Всеки участник ще купи чифт бикини за бъдещата булка. Когато купуват, играчите трябва да се уверят, че купуват бельо, което отразява собствената им индивидуалност. Те могат да бъдат пикантно бельо, сладки хипстъри със сърца или дори бабешки бикини.

Без значение какъв стил сте избрали, булката трябва да се опита да познае коя от близките ѝ приятелки ѝ е купила кой чифт бельо. Всеки чифт ще бъде окачен на случаен принцип на въже за дрехи, така че да се разпръсне. Булката трябва да каже защо мисли това, което мисли, което бързо ще доведе до изтръгнат смях! Алкохолът винаги може да бъде включен в играта, ако е подходящо!

Рулетка за ергени

Bachelorette Roulette е игра за всеки! Въпреки че изисква много малко умения, бързо ще видите колко бързо може да отстрани хората от играта с едно просто завъртане. Играчите ще завъртят рулетката, а след това шансът ще вземе връх.

Те могат да изискват от булката да пие, самата тя, или пък всички да са в безопасност за един ход. Ако играчите искат да я подправят, могат да създадат свое собствено колело или просто да използват закупената от магазина игра. Така или иначе, тя ще направи една страхотна вечер, която да запомните.

Мръсни умове

Filthy Minds е ергенска игра, която е идеална за онази неподходяща група приятели, които са МНОГО по-близки от повечето. Играчите ще създадат списък с описания, които на пръв поглед са безобидни, но ако умът ви е в канавката, те бързо ще станат смешно мръсни.

Играчите могат сами да създават списъци, като използват това, което знаят за приятелите си, за да го направят още по-личен, или могат да разпечатат списък офлайн и да го използват за вечерта. Всички отговори би трябвало да са невинни, но предположенията, които ще получите, далеч не са такива!

Предизвикателство за ергенска снимка

Предизвикателството за снимки на бакалавър е игра, която е наречена перфектно, защото ако не е нищо друго, това е предизвикателство. Планиращият може да избере да отпечата копие на контролните списъци за снимки или играчите могат да измислят свои собствени, ако са по-креативни. Създаването на собствени също така помага да се гарантира, че снимките са по-удобни за булката, защото не се нуждаем от нея да бъде в неудобноситуации толкова скоро преди сватбата ѝ!

За да изиграят играта, играчите ще работят в екип и ще се опитат да пресъздадат всички снимки, които са включени в контролния списък! За всеки елемент от контролния списък трябва да има направена снимка за доказателство, в противен случай той не се е случил. Някои примери за неща, които могат да бъдат включени, са снимка с женена двойка, снимка на бъдещата булка, която се снима, и всичко друго, което може да бъде творческо. Тази игра щесъздайте спомени, които ще останат за цял живот, и снимки, с които да ги запомните!

Колко добре ме познаваш?

Колко добре ме познаваш е перфектното преживяване за сплотяване на сватбеното тържество. Има чисти и мръсни версии на тази игра и групата може да реши коя от тях най-добре отговаря на нейния сценарий. За играта се попълва въпросник, като този път сватбеното тържество ще го попълни. Тук ще намерите примерен шаблон с някои идеи за въпросника.

Най-добре е булката или майката на булката да създаде тази игра, за да се увери, че никой от сватбеното тържество не знае всички отговори. След като приключи, точките се броят. Играчът с най-много точки печели! Това също води до сладки спомени и много смях, но предупреждаваме, че понякога се стига до сълзи.

Детектор на лъжата

Подобно на истинския Детектор на лъжата, тази игра изисква от булката да отговори на лични или дори смущаващи въпроси за себе си или за съпруга ѝ. В зависимост от това колко добре се познават играчите, играта може да стане изключително пикантна или да остане с по-мек характер. Играта може да се играе в отбори, ако искате всички да бъдат еднакво наказани, или може да се играе един по един в рамките на групата.

Играчите ще излязат напред и ще си задават въпроси, като обикновено те са с рейтинг R. След това ще отгатнат дали човекът, когото питат, казва истината или лъжата. Ако отгатнат правилно, другият играч пие, но ако отгатнат неправилно, трябва да отпие от бутилката!

Познайте целувките

"Познай целувките" е идеалната игра за моминско парти с по-млади участници. Освен това създава красив и уникален сувенир за булката, който тя може да запази и пази. Освен това изисква много малко подготовка и може да се играе на всяко място, което я прави идеалната резервна игра, ако времето е капризно.

Всеки от гостите ще сложи любимото си червило и ще остави следа от целувка върху бяло парче постерборд. След това булката ще трябва да прегледа всяка целувка и да познае кой я е оставил за нея. След като познае, всички се посмеят и играта приключи, гостите ще напишат пожелание за булката под своята следа, като се подпишат.

За да е още по-сърдечно, помолете младоженеца да остави следа от целувката си върху дъската преди началото на играта. В края на играта можете да я посочите на булката.

Bra Pong

Bra Pong е нелепо популярна, палава игра за моминско парти по бельо, която има странна прилика с баскетбола. Идеята е да се окачат различни сутиени на корково табло и обикновено булката получава всички тях в края на играта. Ако булката ви не е много надарена (не е срамно), тогава може да искате да купите няколко по-големи сутиена от магазин за спестявания, за да направите играта още по-забавна!

Всеки играч ще се редува да стреля с топчето за пинг-понг в чашата за сутиен. Ако успеете да го вкарате, печелите точка! Играчът с най-много точки печели играта!

Изсмуквайте за един долар

В зависимост от хората, които участват, и количеството погълнат алкохол тази игра може да бъде толкова лека или дива, колкото можете да си представите. Тази игра изисква близък контакт с непознати от всякакъв вид, така че се уверете, че вашата бъдеща булка се чувства комфортно в такива ситуации, преди да я хвърлите в много от тях!

За да се подготви за играта, някой трябва да постави бонбони върху бяла тениска за булката. За целта просто поставете няколко бонбона livesaver върху тениската, като използвате гумена лента или я зашиете с един конец. Целта е да свалите колкото се може повече бонбони възможно най-бързо. Звучи лесно, нали?

Уловката е, че само един човек може да премахне бонбоните, напълно непознати. Те могат да използват и само една част от тялото си - устата си.

Заключение

В заключение, това са 10 игри за ергенско парти, които гарантирано ще се харесат на всички. Има игри за различни възрасти, социални ситуации и типове личности. Много от тях могат да бъдат модифицирани, за да паснат на всякаква групова обстановка!

Като организатор целта ви е да направите тази вечер с най-добрите си приятелки възможно най-запомняща се и, разбира се, булката трябва да бъде в центъра на шоуто през цялата нощ. Всички тези игри дават възможност да я накарате да се чувства красива, ценена и специална, докато се радва на компаниите на най-близките си приятелки, преди да я заключат.

Превъртете към горе