Правила на играта UNO ULTIMATE MARVEL - IRON MAN - Как се играе UNO ULTIMATE MARVEL - IRON MAN

ВЪВЕЖДАНЕ НА ЖЕЛЕЗНИЯ ЧОВЕК

Железният човек е изключително агресивен герой в UNO Ultimate. Неговата цел е да накара цялата игрална група да изгори карти наведнъж. Специалната му сила разчита на картите за опасност, които се играят от пилота на тестето. Мъдрият играч ще натрупва карти за опасност в ръката си и ще ги пуска ход след ход. Въпреки че Железният човек се възползва от играенето на карти за опасност, той няма никакви специални способности, които да се грижат зана атакуващи врагове.

Вижте как да играете пълната игра тук.

Протонно оръдие - Когато играете карта със символ на опасност, всички останали играчи изгаряне 1 карта.

ПАЛУБАТА С ПЕРСОНАЖИ

Принуждаване на цялата група да изгаряне карти е основната цел на Железния човек и това се вижда ясно в неговите мощни диви карти. За съжаление няма добра синергия между силите на дивите му карти и неговата собствена специална сила. Той може да няма добра комбинация между двете, но с правилното разпределение между картите за опасност и дивите карти Железният човек със сигурност ще излезе начело.

Източване на енергия - Другите играчи не могат да използват силите на героите си до началото на следващия Ви ход.

Репулсиращ взрив - При настоящия ред на игра всички останали играчи флип карта за опасност и направете това, което се казва в нея.

Изгаряне на реактора - Всички останали играчи добавете 1 карта.

Заграждение Unibeam - Всички останали играчи изгарят по 3 карти.

ВРАГОВЕТЕ

В унисон с колодата на Железния човек, вражеските му сили са насочени към изгаряне Когато тези злодеи излязат от палубата на опасностите, никой не е в безопасност. Независимо дали са нападнати от агентите на Хидра, или са подложени на постоянния обстрел на атаката на M.O.D.O.K., играчите ще усетят болката.

Агент на Хидра - Когато се обърне, всички играчи добавете 1 карта. Докато атакувате, в началото на хода си, изгаряне 1 карта.

Камшичен удар - При обръщане, изгаряне 1 карта. Докато атакувате, в началото на хода си, добавете 1 карта.

Мадам Маска - При обръщане, изгаряне 2 карти. Докато атакувате, можете да играете само карти с числа.

M.O.D.O.K. - При обръщане, изгаряне уайлд карта от ръката си и след това добавете 1 карта. Докато атакувате, когато добавете или нарисувайте карти, увеличете броя на добавете или нарисувайте от 1.

СЪБИТИЯТА

Пренавиване - Обратна страна.

Конспирация - Всички играчи добавете 2 карти.

Пълна поддръжка - Всички играчи с повече от 1 карта в ръката си трябва изгаряне 1 карта от ръката им.

Meltdown - Всички играчи изгаряне 2 карти.

Превъртете към горе