Правила на играта SHARKS AND MINNOWS POOL GAME - Как се играе SHARKS AND MINNOWS POOL GAME

ЦЕЛ НА АКУЛИТЕ И ДРЕБНИТЕ РИБИ: Целта на играта Sharks and Minnows зависи от ролята, която играете. Като акула ще се опитате да хванете друг играч. Като миньонче ще се опитате да стигнете до другата страна на басейна, без да бъдете хванати от акулата.

БРОЙ ИГРАЧИ: 3 или повече играчи

МАТЕРИАЛИ: За тази игра не са необходими материали.

ТИП ИГРА : Игра на басейна на партито

АУДИТОРИЯ: На възраст от 6 години нагоре

ПРЕГЛЕД НА АКУЛИТЕ И ДРЕБНИТЕ РИБИ

"Акули и миньони" е забавна, семейна игра, в която всички ще се пръскат, сякаш животът им зависи от това. Миньоните трябва да се опитат да преминат през голямата, лоша акула, без да бъдат хванати. Акулата трябва да атакува сляпо миньоните, опитвайки се да хване някого, когото и да е! Ще завърши ли акулата с пълен корем или рибата ще излезе на свобода?

НАСТРОЙКА

За да се подготвят за тази игра, играчите трябва да изберат кой ще играе ролята на Акулата за първата игра. След това дребосъците трябва да се съберат в плиткия край на басейна, а Акулата ще отиде в дълбокия край. След това играта е готова да започне!

ИГРА НА ИГРИТЕ

За да започне играта, Акулата ще затвори очи и ще запее: "Тук рибка, рибка. Ела и играй." Те ще пеят това непрекъснато по време на играта. Когато започнат да пеят, Миньовете ще започнат да плуват към другия край на басейна. Те не са в безопасност, докато не достигнат другия край!

Акулата няма право да влиза в плиткия край на басейна, а след като миньоните влязат в дълбокия край, нямат право да се връщат в плиткия край. Акулата ще се опита да хване всеки, който може да хване. След като миньоните стигнат до другата страна, те са в безопасност до края на рунда.

Ако всички миньони преминат през акулата, тя губи и става акула за следващия рунд. Ако акулата хване някого, рундът приключва и играчът, който е хванат, става акула. Играта продължава по този начин, докато играчите не решат да приключат.

КРАЙ НА ИГРАТА

Играта приключва, когато играчите са приключили с нея. Няма победители или победени, а само глупави моменти!

Превъртете към горе