ЦЕЛ НА BEERIO KART: Победи противниците си в състезание с Mario Kart и допий напитката си, преди да пресечеш финалната линия.

БРОЙ ИГРАЧИ: 2-8 играчи

СЪДЪРЖАНИЕ: Конзола Nintendo с изтеглен Mario Kart, 2-8 контролера, 1 бира на играч

ВИД ИГРА: Игра за пиене

АУДИТОРИЯ: Възраст 21+

ВЪВЕЖДАНЕ НА BEERIO KART

Тази игра е обрат в любимата на всички детска видеоигра. Beerio Kart съчетава младежката тръпка от състезанията с различни герои на Nintendo с активността за възрастни - пиенето на бира!

КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО

Необходима ви е конзола Nintendo, например Wii, GameCube или Nintendo Switch, с диск с Mario Kart или изтеглена игра. Ще ви трябват също толкова контролери, колкото са състезаващите се играчи, и по една бира на играч.

НАСТРОЙКА

Всеки играч ще трябва да избере своя състезателен автомобил и герой. Отворете бирата и се пригответе за началото на състезанието!

ИГРАТА

Играта работи почти по същия начин като стандартната игра Mario Kart, но уловката е, че всеки играч трябва да допие бирата си, преди да пресече финалната линия, в противен случай ще бъде елиминиран. Имате възможност да изпиете цялата напитка след началото на състезанието, но преди да започнете да шофирате, да пиете бирата бавно по време на състезанието или да завършите състезанието и да изпиете бирата.Всичко е позволено, стига кутията или бутилката да е празна, докато пресечете линията.

Играта може да се играе като единично състезание или като Grand Prix с три състезания.

WINNING

Победител е играчът, който е спечелил състезанието и е допил бирата си. Ако завършите състезанието, преди бирата ви да е празна, ще бъдете автоматично дисквалифициран. Ако решите да направите най-доброто от три състезания, победител е този, който има най-много точки от трите състезания. Само не забравяйте да приспаднете необходимите точки за играчите, които са били дисквалифицирани за определено състезание.

Превъртете към горе