Правила на играта AMONG US - Как се играе AMONG US

ЦЕЛ НА СРЕД НАС: Целта на играта "Сред нас" зависи от ролята на играча. Ако играчът е член на екипажа, той ще се опита да изпълни всички задачи и да открие самозванеца, преди всички да умрат. Ако играчът е самозванецът, той ще се опита да убие всички, преди задачите да бъдат изпълнени.

БРОЙ ИГРАЧИ: 3 до 10 играчи

МАТЕРИАЛИ: Интернет и устройство

ВИД ИГРА: Виртуална игра със скрити роли

АУДИТОРИЯ: На възраст от 10 години нагоре

ПРЕГЛЕД НА СРЕД НАС

Понякога играчите ще бъдат в режим на оцеляване, друг път ще се опитват да решат пъзел, а трети път ще се опитват да разгадаят мистерията на ужасяващо убийство. До десет играчи ще работят в сътрудничество, за да изпълнят задачите и да открият убиеца, но един от тях е самозванец, който се опитва да подкопае цялата усилена работа и да убие всички останали.

НАСТРОЙКА

За да организирате играта, играчът трябва да отвори стая в приложението или на компютъра. След това домакинът ще сподели кода на стаята и всички ще влязат в нея. След това всеки играч ще персонализира своя играч, както желае. След това играта ще започне.

ИГРА НА ИГРИТЕ

В началото на всяка игра играчите ще бъдат уведомени поотделно коя роля ще изпълняват по време на играта. След това играчите ще започнат да изпълняват задачите си. Екипажът ще има контролен списък със задачи, които трябва да се опита да изпълни, и може да намери тези задачи, като използва картата, намираща се в долната част на екрана.

Самозванецът ще се опита да убие други играчи, като използва вентилационните отвори, за да се придвижва, докато се опитва да не бъде открит. Ако някой играч съобщи за труп или ако види, че самозванецът прави нещо подозрително, той може да свика събрание и да убеди останалите играчи да гласуват за правилния играч на кораба. Тогава лъжите и измамите ще се развихрят.

КРАЙ НА ИГРАТА

Играта ще продължи, докато всички играчи не изпълнят задачите си и не разкрият самозванеца, или ще продължи, докато самозванецът не убие целия екипаж. В зависимост от резултата от играта се определя победителят.

Превъртете към горе