„О, не! Не можем да активираме Twitch Prime във вашия акаунт ": как да се отървем

Когато се свързвате с Twitch Prime, някои потребители срещат изключително гадно съобщение: „О, не! Не можем да активираме Twitch Prime във вашия акаунт. " Преведено на руски, това съобщение ще звучи като „О, не! Не можем да активираме Twitch Prime във вашия акаунт. " Често жителите на Руската федерация се натъкват на тази грешка и всичко това поради причината, че услугата Amazon има проблеми с руските разплащателни карти.

Как да поправите грешката в свързването на Twitch Prime?

За съжаление не можете да поправите „О, не! Не можем да активираме Twitch Prime за вашия акаунт ”от наша страна. Някои потребители в мрежата могат да ви посъветват да промените IP адреса, да въведете отново своя акаунт, да използвате VPN услугата - нищо от това определено няма да работи. Следователно, ще трябва да се свържете с техническата поддръжка на Amazon. Вярно, не Twitch, а именно Amazon, тъй като първият принадлежи на втория. Добре, ето какво трябва да направите:

  • отворете всеки браузър и отидете на адреса за техническа поддръжка на Amazon;
  • отидете на втория параграф „Разкажете ни повече за вашия проблем“ (разкажете ни повече за вашия проблем);
  • изберете елемента „Основен“ в падащото меню „Избор на проблем“ (изберете проблем);
  • след това изберете елемента „Twitch Prime“ в падащото меню „Избор на подробности за проблема“ (изберете подробности за проблема);
  • изберете "Избор на допълнителни подробности" (изберете допълнителни подробности); елемент "Проблеми, активиращи Twitch Prime" (проблеми с активирането на Twitch Prime);
  • след това слезете до третия параграф „Как бихте искали да се свържете с нас?“ (как искате да се свържете с нас?) и кликнете върху бутона „Чат“;

Ще видите прозорец за чат, в който трябва да разговаряте с технически специалист в Amazon. Вярно, ще трябва да кореспондирате с английския език. Можете да използвате Google Translate - това наистина ще бъде достатъчно. Можете обаче да използвате следния текст за себе си:

Здравейте!

Имам малък проблем с членството в Twitch Prime. Когато се опитах да взема Twitch Prime, получих следваща грешка: „О, не! Не можем да активираме Twitch Prime във вашия акаунт. "

Моля, можете ли да ми помогнете с тази неудобство? Благодаря ви!

След като напишете нужния текст (или копирате текста от примера в прозореца), щракнете върху бутона „Стартиране на чата“. След известно време един от специалистите на Amazon ще ви напише чат. Можете да му изпратите предишния текст отново или отново да опишете проблема си. По правило техническата поддръжка може да отстрани проблема с тази грешка в рамките на 5-10 минути.

Някои специалисти в Amazon обаче трудно могат да бъдат наречени специалисти. Ако лицето за поддръжка не ви е помогнало да разрешите проблемите с Twitch Prime, продължете да се свързвате с поддръжката. По един или друг начин ще се натъкнете на нормален специалист, който незабавно ще коригира грешката „О, не! Не можем да активираме Twitch Prime във вашия акаунт. "

Интересни Статии