Нови приключения на бандити и измамници: Ръководство за управление на организацията

В допълнение към транспортирането на нелегални специални товари около Лос Сантос, актуализацията „Новите приключения на бандити и измамници“ отвори и други възможности за измама и грабеж под формата на допълнителна работа за шефове, както и тестове за шефове и главорези. Готвачите имат всички привилегии на шефа, по-специално те печелят доходи от работата на своите подчинени и печелят от специални товари. На главорезите и партньорите се изплаща щедра заплата и бонуси за завършване на работа и участие в изпитания.

РАБОТА НА БОС

Новосъздадените готвачи и шефове могат да поемат нова работа за шефовете - поредица от случаи, предназначени за съвместно преминаване в свободен режим. Работата на шефа е достъпна в елемента SecuroServ: Boss Services в менюто за взаимодействие. Крадците и партньорите ще разберат, че се нуждаете от тяхната помощ, като получат текстово съобщение или покана в приложението SecuroServ. Работата на шефа ви позволява да спечелите много GTA $ и RP, но не забравяйте, че конкурентите могат да ви засадят и да се опитат да ви грабнат парчето от пая. Ето няколко съвета, за да помогнете на вашата организация да постигне целите си, като завърши работата на шефа:

В Bounty Hunter се опитайте да атакувате цели отдалеч, без да предавате присъствието си.

ХЪНТЪР НА ГЛАВАТА

Цел: действайки заедно с други членове на организацията, да унищожим много добре охранявани стационарни и мобилни цели, разпръснати по картата през определеното време.

За да може вашият екип да действа като добре работещ механизъм, задайте цел на всеки боец ​​и следвайте тези съвети.

 • Всички цели и техните защитници са с повишено здраве и подобрени брони; ако ги приближите пеша, те бързо ще ви убият. За да предотвратите стационарните цели да научат за вашето присъствие, атакувайте ги отдалеч. След като унищожите целта, незабавно напуснете тази зона, тъй като желаното от вас ниво веднага ще се увеличи.
 • В преследване на мобилна цел наблюдавайте нейните движения и я атакувайте от засада. Ако решите да преследвате цел, те ще започнат да ви поливат от всички стволове.
 • Разделете и владете. Тъй като на картата има няколко цели, е глупаво да харчите всички ресурси за лов само на една от тях. Разделете екипа си на двойки, които ще се справят с мобилни цели и изпратете един добре насочен стрелец, за да унищожи неподвижни цели.
 • Пригответе се за всеки резултат. Подгответе въздушните и щурмовите превозни средства преди началото на таймера на мисията.
 • Играчите могат да свалят желаното ниво с помощта на Лестър или използвайки способността на шефа / шефа да „Подкупват властите“. Имайте предвид, че атакуването на силите на закона и реда, докато тази способност е в сила, ще увеличи желаното ниво така или иначе.
 • Играчите от съревноваващи се организации получават награди за защита на цели от атакуващата организация.

След като успешно доставихте товара на Air Freight, оставете Cargobob възможно най-бързо, преди да избухне, унищожавайки всички следи от вашите престъпни действия.

Въздушен транспорт

Цел: Организацията трябва да улови контейнера с помощта на Cargobob и да го достави до определената точка.

Изберете най-добрия си пилот, отговарящ за тази задача, останалото ще го покрие. Ето няколко съвета, които да ви помогнат:

 • Транспортираният контейнер може по всяко време да бъде под обстрел и да се повреди, което ще намали цената му. Не се прозявайте и летете право до мястото за доставка, за да получите максимална печалба.
 • Разгледайте предварително защитената зона, където контейнерът стои. Унищожете не само охраната, но и цялото военно оборудване, за да не ви гонят.
 • Има и друг вариант: убийте всички пазачи и помолете някой от подчинените да залови боен хеликоптер. Тогава ще имате въздушна поддръжка по маршрута до вашата дестинация.
 • Поддръжката на въздуха по време на превоз на товари е много важна. По време на полета ще имате 3-то издирвано ниво, а конкурентните организации ще могат да виждат вашето местоположение и да се опитват да ви събарят, за да получите награда.
 • След като сте доставили успешно товара, оставете Cargobob възможно най-скоро, защото той скоро ще избухне, унищожавайки всички следи от престъпните ви действия.
 • Играчите, които не са членове на вашата организация или работят за конкурентни организации, ще получат част от цената на контейнера, ако Cargobob, който го транспортира, бъде унищожен.

Ако вагонът ви се е запалил в Fragile Cargo, бързо изключете ремаркето от него и излетете, така че вашият резервен вагон да хване товара.

ФРАГИЛЕН ПРЕВОЗ

Цел: организацията трябва да транспортира голям ремарке до определена точка, използвайки камион.

След като се разпръсна добре, огромният ви комби ще събори повечето автомобили, които го подгониха по магистралата, но ще бъде полезно да вземете предвид следното:

 • Определено няма да ви попречат да се сдобиете с бронирани превозни средства, които ще унищожат преследвачите по пътя към камиона. Ако нямате такова оборудване под ръка, вземете пикап Karin Technical, оборудван с оръжие, паркиран близо до камиона.
 • Машините за преследване ще се опитат да пречат на вагона, за да го забавят. Наклонете камерата леко напред, за да виждате винаги къде са враговете, блокиращи пътя.
 • Ако вагонът ви е сериозно повреден и скоро ще избухне, продължете пътя си до най-близкия резервен вагон. Те са маркирани на картата със сини икони.
 • Освен това, ако вагонът ви е пламнал и е на път да избухне, изключете ремаркето и излетете така, че останките на взривяващия се вагон да не попречат на резервния трактор да се прибере върху товара.
 • Нека някой от вашите партньори или главорези да ви придружи в резервен вагон за всеки случай.
 • Ако конкуриращи се организации или обикновени играчи в свободен режим са в състояние да вземат и доставят вашите товари, те ще получат част от максималната печалба.

БОС ТЕСТ

Тестовете за шеф са достъпни в секцията SecuroServ на менюто за взаимодействие. С тяхна помощ шефът стимулира здравата конкуренция в рамките на своята организация и връчва награди на най-добрите бойци. Победителят в теста ще получи основната награда, но, както в случая с шефа, всеки мошеник, който участва, ще получи награда под формата на GTA $ и RP за всяка минута участие в теста.

Избрал вида на теста, шефът може просто да гледа мачовете за чукане или да участва в него.

осребряване

Цел: всички членове на организацията се опитват да отворят възможно най-много банкомати през определеното време.

Хванете плячката и завесата! Използвайте най-бързото транспортно средство, което е под ръка и не забравяйте за нашите съвети.

 • Бъдете нащрек. Дръжте дистанцията си от връстниците си. Докато отваряте банкомат, вие сте напълно беззащитни. Имайте това предвид, когато избирате място за хакване. Освен това, ако няма съперници наблизо, те няма да могат да изпразнят вашите банкомати пред вас.
 • Ако видите противник, стоящ на банкомата, спрете го и ще имате достатъчно време да стигнете до следващата точка на прекъсване.
 • Следете картата не само в търсене на най-близкия банкомат, но и на вашите съперници. Изберете места с големи клъстери от банкомати.
 • Ако искате спокойно да се движите из картата, обадете се на Лестър и му платете, за да премахне маркировката ви от радара. Това се прави най-добре, когато вече сте избрали банкомат.
 • Времето е пари. Имате 60 секунди, за да отворите банкомат. След това желаното от вас ниво ще се увеличи до 2 звезди, така че обадете се на най-бързата техника и се махнете оттам.
 • Ще загубите пари, ако бъдете убити, така че се опитайте да не изпадате в проблеми.

В „Спестяващ имот“ постепенно консумирате енергия и запас от кислород. Потърсете кутии с допълнителни кислородни маски - те ще ви позволят да останете по-дълго под вода.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИМОТА

Цел: използвайки кислородни маски, членовете на организацията се състезават кой ще премине най-много контролни точки на подводната тренировъчна площадка.

Подводният свят не е толкова спокоен, както преди. Преди да се гмуркате за награди, прочетете нашите съвети.

 • Можете да използвате нож, за да попречите на противника да достигне контролна точка. Препоръчваме шефовете и готвачите да включат „Огън по свой начин“ в настройките на шефа, за да направят състезанието по-забавно.
 • Не е нужно да плавате до контролната точка директно от брега. Потърсете водни велосипеди Seashark, отбелязани на картата - те ще ви спестят време.
 • Кислородната маска ви позволява да останете под вода по-дълго, но рано или късно ще ви липсва енергия и въздух. Потърсете кутии с допълнителни кислородни маски, за да не се налага да изскачате.
 • Контролните точки са разпръснати на голяма площ, така че е разумно да плувате в по-малко пренаселената част на зоната и спокойно да получавате точки за улавяне, докато вашите противници се бият помежду си.
 • Гмуркане до контролна точка в дълбокото море - проверете дали имате достатъчно енергия и кислород, за да се гмуркате до целта и след това да изплувате. Не бъдете алчни, иначе ще загинете.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ОРЪЖИЯТА

Презареждайки оръжията си навреме в разгара на битката, можете да се спасите от сигурна смърт. Лошо е, когато те взеха изненада, а в магазина - само няколко кръга. За щастие веригата магазини Ammu-Nation предлага нова линия магазини за барабани и кутии за 8-те най-мощни оръжия. Тези специализирани магазини имат увеличен капацитет. Инсталирайки ги, ще бъдете по-малко вероятно да се презаредите и да се окажете в изгодно положение в сравнение с лошо екипирани врагове.

СПЕЦИАЛНИ ТОВАРИ: ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ И трикове

Вероятно вашата организация е станала по-умела в покупката и продажбата на специални товари, но ще успее да постигне голям успех, като следвате следните съвети:

 • С помощта на мрежата SecuroServ разберете дали във вашата сесия има готвачи и партньори на други организации и правилно изберете момента за изпълнение на задачата.
 • Уверете се, че сте наели достатъчно партньори в зависимост от размера на товара. Транспортирането на три кутии е много по-опасно от доставката само на една. Ще ви трябват повече хора, за да защитите и реално да превозите стоките.
 • За да вземете чекмедже, просто отидете до него или шофирайте през чекмеджето с кола, за да спестите време и да не бъдете заменени. Не забравяйте, че всеки играч може да носи само една кутия.
 • Пригответе се за всичко. Оборудването на Pegasus, като атакуващия хеликоптер Buzzard, най-вероятно ще ви бъде от полза. Ако възникнат проблеми, използвайте способностите на готвача да бягате от ченгетата и да скриете организацията си с кутиите от радара, спестявайки специалния товар.
 • Конкурентните играчи не могат да атакуват складовете ви, но нищо не им пречи да атакуват вашите превозни средства със специален товар.
 • Колкото повече специални товари сте натрупали в склада, толкова повече печалба ще получите. Продавайки товари в големи количества, ще привлечете интереса на заможни клиенти, които са готови да плащат щедро, но и да се изложите на допълнителен риск.

Интересни Статии