Моята NBA 2K20: подробно ръководство, съвети, стратегии

Моята NBA 2K20, нова мобилна игра, публикувана от 2K, Inc., наскоро излезе на мобилни устройства. Между другото, в момента имате възможност да изтеглите My NBA 2K20 на Android. В тази статия ще споделим с вас съвети и стратегии, които ще ви помогнат да съберете най-добрите тесте карти за всеки от режимите на играта.

Моята NBA 2K20: Научете основите

Какво трябва да знаете за картите

За да намерите правилните карти за вашата палуба, трябва да разберете информацията, която е посочена на тези карти. Рядкостта на картата, способностите, позицията и много повече - всичко това, което трябва да изучите правилно. Това ще направим сега! Използвайте менюто „Моите карти“ в самата дъна на приложението, за да отворите списък с всички карти, които са на разположение.

В менюто „Моите карти“ можете да разгледате профила на всеки играч и да се запознаете с неговите характеристики, позиция на терена и рядкост. Последната стойност, между другото, е невероятно важна при събирането на тестето - колкото по-голяма е рядкостта, толкова по-добре картата ще има своите характеристики, способности и т.н. Рядкостта на картите се отбелязва, както следва:

 • редовен (сив);
 • необичаен (сив);
 • редки (зелени);
 • много редки (тъмнозелени);
 • епос (син);
 • епичен прайм (тъмносин);
 • елитен (лилав).

В My NBA 2K20 можете да намерите следните спецификации за карти:

 • OFF - атака;
 • DEF - защита;
 • REB - избор;
 • PM - игра.

В зависимост от вида на мача в битките, ще трябва да изберете подходящите играчи / карти. Играта ще ви покаже с какъв тип кръг или мач се занимавате. Защита, нападение, селекция, игра и други - тези видове мачове / рундове ви очакват в My NBA 2K20. Да предположим, че се занимавате с игра на отбрана. В този случай трябва да се запознаете със защитните характеристики на всички играчи / карти, които са на разположение и след това да изберете тези, които имат най-висока защита. Логично, нали?

Подходящо оформление на картата

Ако отидете в менюто „Моите карти“, тогава малко по-високо от самите карти на играча ще намерите информация коя позиция на терена ще бъде идеална за определена карта - PG, C, SG, SF или PF. С перфектното подреждане на карти в тестето или на подготвителния екран в битка, ще получите значително увеличение на характеристиките на всички карти. В редактора на тестето за карти ще намерите много различни параметри, които ще ви помогнат да създадете специални тестета, подходящи за различни режими на игра (бърз мач, 2 на 2 и така нататък).

Поставянето на карта в подходящо за нея положение на полето е невероятно просто: отидете на съответния раздел в редактора на колодната карта и след това плъзнете картата в съответния слот. Например, закачете пръста си върху PG карта и го плъзнете в PG слота. Разбира се, можете да използвате автоматичния подбор на карти, но тази функция не винаги работи правилно. Използвайки автоматичен избор, можете да видите например PF карта в PG слот.

Карткови способности

Може би сте забелязали как по време на битката някои карти получават увеличение на специфичните си характеристики - това се дължи на способността на картите. Възможността може да влезе в сила в момента, в който е избрана картата, но това не е гарантирано. Всичко зависи от шанса да активирате способността, която можете да повишите, като изтеглите картата на про-ниво или използвате други карти от подобен тип като подобрения.

Само най-редките карти, т.е. редки,

много рядък, епичен, епичен премиер и елит. В менюто „Моите карти“ изберете някоя рядка карта и разгледайте възможността да задействате нейната способност, както и какви характеристики може да повиши тази способност. Например, някои способности могат да повишат характеристиките на отбраната и атаката.

Как да получите виртуални заеми (VC)?

Виртуалните заеми (или VC) са премиалната валута в My NBA 2K20. Можете да го използвате за закупуване на пакети карти. Свържете вашия конзолен или компютърен акаунт с това приложение, за да получавате виртуални заеми ежедневно.

My NBA 2K20: Полезни съвети и стратегии

Как да получите най-добрите карти от черновата

В My NBA 2K20 можете да получавате карти от опаковки и от чернова. След като битката или мачът приключи, пред вас ще се появи чернова дъска, от която можете да изберете карти като награда за победа. Има няколко нюанса: първо, силата на тестето от карти определя възнаграждението, и второ, ако изберете подходящия модел на черновата дъска, ще получите специална награда.

Наградата ще зависи от силата на вашата тесте карти. Ако силата на вашата палуба:

 • рядко = ще получите редки карти от черновата дъска;
 • много рядко = вземете много редки карти;
 • много редки + = увеличен шанс за получаване на много редки карти;
 • много рядко ++ = още по-голям шанс за получаване на много редки карти;
 • epic = вземете епични карти от черновата дъска;
 • epic + = увеличен шанс за получаване на епични карти;
 • epic ++ = още по-голям шанс за получаване на епични карти;
 • epic prime = получавате епични основни карти от черновата дъска;
 • epic prime + = увеличен шанс за получаване на епични основни карти;
 • epic prime ++ = още по-голям шанс за получаване на епични основни карти;
 • elite = получавате елитни карти от черновата дъска;
 • elite + = увеличен шанс за получаване на елитни карти;
 • Elite ++ = Още по-голям шанс да получите елитни карти.

Ако играете в режим 2 на 2 и силата на тестето ви е "рядка", тогава ще можете да получите редки карти от черновата дъска. След приключване на битката пред вас ще се появи дъска с карти.

Какви са моделите на чернови в My NBA 2K20?

Нека сега да поговорим за така наречените „модели на чернови“. Ако попълните определен шаблон на дъската, ще получите специално възнаграждение от черновата. В края на битката пред вас ще се появи чернова дъска, а върху нея - куп карти. Щом изберете карта от дъската, моделът (местоположението) на картите на дъската ще се промени. Ако този модел съвпада с установения дневен модел (зададен от играта), тогава ще получите специална награда. Вярно, звучи много трудно, но в самата игра всичко е много по-просто.

Подобрете играчите си разумно

Ако искате да победите играчи от високо ниво в PvP режимите, тогава определено трябва да изпомпвате играчите / картите си, но не така или иначе, а разумно. В My NBA 2K20 можете да изпомпвате играчи / карти по различни начини: трениране, про-ниво, способност за усилване.

Обучение - по време на обучение даряваш карти за помпането на определена карта. Всеки път проверявайте дали дарявате карти, които са безполезни за вас, а не някои вече изпомпани. Повярвайте ми, определено не искате случайно да слетите много важна карта. Колкото по-голяма е рядкостта на картата, която предстои да дарите, толкова повече опит ще получите изпомпаната карта. След като достигне определено ниво, картата ще отвори профункция.

Комбиниране на про-карти - в този процес използвате дублиращи се карти, за да създадете про-плейър. Ако комбинирате карти на играчи, които са достигнали максималното ниво, играта ще ви даде перфектната про-карта. Ако се опитате да комбинирате карти с не-максимално ниво, няма да получите идеална про-карта. По време на този процес способностите на картата също се подобряват (шанс за активиране).

Поставете картите си разумно на полето

Както споменахме по-рано, правилното разположение на играчите на терена и в тестето от карти ще ви помогне да повишите техните характеристики. Създавайте тесте карти с мъдрост, като не забравяте за правилното местоположение.

Изберете най-добрите карти за игра

Всеки път обръщайте внимание на типа мач и избирайте играчи според него. Например, ако това е мач за атака, след това изберете картите с най-високата стойност на атаката (OFF).

Завършете тренировките

В самия връх на прозореца My NBA 2K20 кликнете върху бутона със звезда до вашето име. Там ще намерите ежедневни тренировки, за които можете да получите безплатни награди. Разгледайте това меню възможно най-често.

Проверете водачите в играта

Ако имате проблеми с овладяването на някаква игра механика, тогава можете да използвате подробните ръководства за играта. Кликнете върху бутона на зъбното колело в горния десен ъгъл, за да отворите настройките на играта. В настройките ще намерите елемента с, къде и да получите достъп до всички необходими ръководства.

Интересни Статии