Методи за решаване на грешка 0x8004FF6F

Грешка 0x8004FF6F се генерира при опит за деинсталиране на Microsoft Security Essentials (MSE). По-често се появява след надграждане до Windows 10, отколкото в Windows 7 или 8. В момента точната причина за този проблем все още не е открита.

Как да поправите грешка 0x8004FF6F?

  1. Променете свойствата на файла Setup.exe. Намерете файла на C: \ Program Files \ Microsoft Security Client \. Кликнете върху него с десния бутон на мишката, след това „Properties“ => „Съвместимост“, поставете отметка в квадратчето „Стартиране на програмата в режим ...“ и изберете „Windows 7“ от падащия списък, потвърдете действието, като кликнете върху „Промяна на настройките за всички ...“ и "Apply". Изпълнете командния ред с права на администратор, въведете командата в точната форма "C: \ Program Files \ Microsoft Security Client \ setup.exe" / x / disabledoslimit. Повторете премахването на MSE.
  2. Използваме допълнителна помощна програма на Microsoft. Следвайте връзката, за да инсталирате приложението. След стартиране той автоматично ще започне да търси проблеми на компютъра и ще попита какъв е проблемът ви: инсталиране или деинсталиране на софтуер. Изберете какво да премахнете и след това посочете, че ще спрете на препоръчания начин за решаване на проблема. Появява се прозорец със списък на инсталирани програми, трябва да намерите реда "Клиент за сигурност на Microsoft". Тогава само потвърдете предложените въпроси. В резултат на това MSE ще бъде изтрит без грешка 0x8004FF6F.

Интересни Статии