Какво да направите, ако YouTube не работи?

Youtube е един от най-популярните сайтове за видео хостинг в света. Разликата му от другите е скоростта на работа, както и голям брой интересни видеоклипове. Но все пак има моменти, в които YouTube не работи или просто не се отваря. Защо това се случва?

  • Най-важното е да проверите дали имате достъп до Интернет. Винаги не можете да забележите, да пренебрегнете, да не виждате иконата на мрежата в лентата на задачите извън ъгъла на окото си. Може би това е причината.
  • Следващата възможна причина, поради която youtube не работи, може да е във вашия браузър. Опитайте да го промените или да го инсталирате отново. Ако вашият браузър не е обновяван от доста време, тогава могат да възникнат проблеми.
  • Доста често срещан проблем е неправилната работа на Adobe Flash Player или липсата му, което допринася за показването на видеоклипове на уеб страници. Погрижете се за това и надстройте Flash Player до най-новата версия, тъй като може да е виновен за това.
  • Друга често срещана причина може да е, че докато се скитате из просторите на Интернет, сте донесли вирус на вашата машина. Този вредител предотвратява достъпа до сайта и дори може да ви прехвърли към ресурс на трета страна, който не работи от дълго време. Затова изглежда, че youtube не работи.
  • Също така виновникът може да бъде защитна стена, която не дава достъп до хостинг. Уверете се, че сайтът не е в черния си списък.
  • Въпреки че все още има такава възможност YouTube да не работи, защото много зрители и сървърът просто не могат да се справят с натоварването.
  • Случва се доставчиците да блокират преминаването към сайта по искане на някой друг. Въпреки че е доста странно да затворя този ресурс, всичко се случва в главата ми.

Интересни Статии