Как да промените IP адреса на компютъра?

Възможно е да има цял куп причини да промените вашия IP адрес. Може би сте били блокирани на някакъв ресурс или на сървъра на игра. Въпреки че най-вероятно искате да промените адреса си, тъй като някои услуги не поддържат работата си във вашата страна.

Нека сега разгледаме методите за промяна на вашия IP адрес.

Използване на TrustVPN услуга

Тази услуга използва VPN сървър, за да промени вашия реален адрес. Въпреки че ресурсът може да се използва само срещу заплащане, качеството на предоставяните услуги го заслужава.

Когато прибягвате до различни подмяна на вашия IP, скоростта на връзката ви вероятно ще спадне. С услугата TrustVPN обаче скоростта ви може да достигне до 10Mbps.

За да започнете работа със услугата, трябва да се регистрирате. Тогава ще трябва да изтеглите и инсталирате полезността на този ресурс. След това трябва да зададете настройките по подразбиране за тази програма. Не забравяйте да настроите програмата да се изпълнява като администратор.

След всичко по-горе не стартирайте програмата. Трябва да отидете в личния си акаунт. След това отидете на „ Настройки “ и намерете полето „ Сървър “, в което ще промените държавата си. След това изтеглете необходимия ключ от колоната „ Изтегляне на клавиши “ и го запишете в папката C: \ Program Files (x86) \ OpenVPN \ config \ .

Сега стартирайте програмата. Не забравяйте да изберете типа на мрежовата връзка „ Обществена мрежа “. Това е всичко. Вече имате различен IP адрес. Най-интересното е, че услугата не използва различни прокси.

Използване на HideMe

Номер две в списъка обаче е много прост и надежден ресурс. За да започнете, ще трябва да се регистрирате на официалния уебсайт HideMe.ru . Това не е безплатна услуга, но цените са доста достъпни.>

След като купите тази услуга от сайта, ще трябва да въведете парола. Тази парола ще ви бъде издадена, когато направите поръчка. Когато осъществите връзката, не забравяйте отново да изберете „ Public Network “.

Интересни Статии