Как да премахнете черен екран в Hitman 2?

Новата част на Hitman 2 е доста добре оптимизирана, но все още се срива на компютъра. След стартирането на играта форумите започнаха да показват съобщения за отделни грешки в играта. Един от тях беше черният екран в Hitman 2. Понякога след стартиране на играта картината изобщо не се появява, играчът трябва да вижда само черния екран.

Защо се появява грешката?

След многобройни опити за коригиране на грешката беше възможно да се установи каква е истинската причина за неизправността - драйверът за видеокартата.

Има 2 вероятни първопричини за черен екран:

  • Остаряла версия на драйвери. Те не поддържат част от функциите, използвани в Hitman 2;
  • Актуализиране до най-новата версия на видео драйвери. Изтеглянето на най-новите драйвери също не винаги води до положителен резултат. Понякога играта спира да работи веднага след актуализацията, но работи добре със стари драйвери.

Как да премахнете черен екран в Hitman 2?

От причините за проблема следва и тяхното решение: актуализиране или отменяне на драйвери за видео.

Как да актуализирате драйверите за видеокарта?

Препоръчително е да използвате метода, ако драйверите в системата не са били актуализирани дълго време. Има два лесни начина за актуализиране на видео драйвери:

  • Изтеглете файла с най-новия драйвер от официалния сайт. Просто отидете на уебсайта на Nvidia или Radeon, изберете модела на видеокартата и изтеглете подходящия файл за ОС. Остава само да го изпълните.

  • Използвайте автоматично търсене на драйвери. За да направите това, отидете на панела "Диспечер на устройства", където можете да получите, след като щракнете върху менюто "Старт" на PCM. След това разширете списъка с „Видео адаптери“, направете RMB на дискретна карта и изберете „Актуализиране“. Сред методите за актуализиране е по-добре да изберете „Автоматично търсене на актуализирани драйвери“.

Как да върнете драйвер за видео?

Ако черният екран започне да се показва след актуализиране на Hitman до най-новия драйвер, трябва да го върнете обратно. Това действие помага и на потребителите, които са инсталирани автоматично актуализиране на видео драйвери.

Алгоритъм на действията:

  1. Направете RMB от бутона "Старт" и изберете "Диспечер на устройства".

  2. Отворете видео адаптери и щракнете двукратно с левия бутон на мишката.
  3. Отидете в раздела „Driver“ и изберете „Driver Back Driver“.

  4. Посочете причината за отмяната и потвърдете действието.

Или актуализация или връщане на видео драйвер трябва да помогне в борбата с черния екран в Hitman 2.

Интересни Статии