Как да поправите грешка 805-8011 на устройства с Windows Phone при стартиране на пазара

Смартфоните с Windows Phone може да ви допуснат грешка 805-8011 при опит да влезете в Marketplace. Всичко, което трябва да изтеглите и инсталирате игри и приложения в този дигитален магазин на устройства с Windows Phone, е да бъдете оторизирани във вашия акаунт в Microsoft. Въпреки това много потребители виждат грешки при опит да влязат в приложението. Най-често това е код 805-8011, след появата на който системата Windows Phone блокира входа в магазина и връща потребителите на началния екран.

„Неуспешно изпълнение на заявката. Моля, опитайте отново по-късно. Код на грешката: 805a8011 "

Какво причинява грешката 805a8011

Тъй като самата система Windows Phone е доста сигурен продукт и много от нейните елементи имат допълнителни степени на защита и криптиране, връзката с магазина за приложения Marketplace се осъществява чрез защитена връзка. По време на връзката и изтеглянето на съдържание се проверяват сертификатите на телефона и отдалечения сървър, до който се осъществява достъп. Ако има проблем или несъответствие на определени сертификати в устройството на Windows Phone или във вашата интернет връзка, може да се покаже грешка и съответният код.

Как да поправите код 805a8011 при влизане в магазина за приложения

  • Ако на входа на дигиталния магазин на Windows Phone видите код 805-8011 и приложението съобщава, че е възникнала грешка, първото нещо, което трябва да опитате, са различни мрежови връзки. Ако използвате Wi-Fi и видите този код, опитайте да се свържете с друга мрежа или да използвате мобилен интернет.
  • Ако грешката продължава след промяна на мрежата, трябва да проверите настройките на системата Windows Phone. Такъв код може да бъде издаден, ако датата, часът или часовата зона са неправилно зададени на вашето устройство. Когато се свързвате със защитен сървър, тези параметри винаги се проверяват. Опитайте да деактивирате автоматично коригиране на времето и го задайте ръчно. Грешката най-вероятно ще бъде поправена.
  • Може би може да възникне подобен проблем, когато информацията за вашия акаунт не е напълно попълнена. От съображения за сигурност Microsoft изисква правилно да попълните профила за пълен достъп до всички функции на Windows Phone. Влезте в същия акаунт от компютъра си и внимателно попълнете максималния брой полета и приемете лицензионното споразумение.
  • След извършване на описаните по-горе операции грешката може да се повтори отново, ако не рестартирате устройството. След като направите такива промени, се препоръчва да рестартирате с обичайното изключване и да включите устройството.
  • Ако нито един от методите, описани по-горе, не помогна, опитайте се да направите „лесно нулиране“ на устройството, което ще възстанови основните настройки, но няма да повлияе на вашите лични данни и потребителска информация. За да направите това, на устройството, включено, едновременно задръжте бутона за увеличаване на силата на звука и бутона за захранване. Задръжте ги, докато вибрацията действа. След това освободете бутоните и изчакайте, докато системата е напълно включена. След такова нулиране проверете дали датата и часът са правилни.

Видео за това как да разрешите грешката 805-8011 на устройства с Windows Phone

Интересни Статии