Как да коригираме грешки, лагове, сривове и черни екрани в Rocket League

Играта на Rocket League бе пусната миналия месец и сега е една от най-популярните и най-изтеглените игри на Steam, с над 10 000 положителни отзива. Наскоро разработчиците на игри пуснаха нов пластир, който ви позволява да коригирате някои грешки в играта, но това не помогна за разрешаването на някои от проблемите. Най-често срещаните грешки в играта на Rocket League са представени от случайни сривове, поява на черен екран, проблеми с камерата, производителност и много други изоставания с невъзможността да се запазят данните за играта.

По-долу можете да прочетете няколко съвета, за да коригирате тези грешки и да играете играта спокойно:

Случайни сривове на Ракетна лига

Някои играчи се оплакват от случайни сривове по време на играта или малко след нейното откриване.

Когато стартирам игра, често срещам случайни сривове, които водят до замръзване. След опит за стартиране на диспечера на задачите за аварийно спиране на процеса, той не се стартира, в резултат на което екранът просто побелява и нищо не ми помага да рестартирам компютъра . “

Купих игра днес, изиграх 2 мача, всичко беше в ред, но моите съотборници се оказаха истински ноуби, така че отидох в обща стая за чат, за да намеря нови партньори. След началото на тийм билдинга играта избухна буквално след 30 секунди, в резултат на което се появи черен екран, така че трябваше да изключа компютъра и захранването, за да го включа отново. Следващият път успях да играя само две минути, след което процесът на отказ се повтори отново. Някакви идеи? ".

Актуализация: Случайните сривове бяха отстранени в най-новия кръпка на играта.

Ако все още имате срив, просто опитайте да актуализирате драйверите на видеокартата или да инсталирате отново играта със задължителна актуализация до последния пластир.

Когато стартирате игра с два контролера, се появява черен екран

Когато се опитам да играя Rocket League с моя приятел, при стартиране се появява черен екран, но индикаторът за изтегляне и основното меню остават видими .“

Играта работи отлично, но когато играя с два контролера от един и същ компютър, може да се появи черен екран, но в същото време целият саундтрак остава звуков както преди .“

За да отстраните този проблем, трябва да експериментирате с качеството на изображението в настройките на играта.

Проблеми с камерата в Ракетна лига

В някои случаи камерата не е там, където трябва да бъде (обикновено зад машината).

" Обикновено, когато стартирате играта, виждате колата пред себе си, докато камерата ми винаги се намира навсякъде, но не както се очаква, в резултат на което често виждам колата си от лявата страна ."

" Като правило, в най-решаващия момент, когато резултатът от мача зависи от вас, камерата се завърта на 180 градуса и трябва да започнете всичко отначало ."

За да отстраните този проблем, просто направете пауза и отидете на настройките, където ще трябва да експериментирате със степента на въртене на камерата, както при максимални, така и при минимални настройки.

Проблеми с представянето и замразяването в Ракетната лига

Някои играчи имат постоянни проблеми със замразяването или лошото представяне.

Просто искам да се уверя, че това не е моя вина. Играя на сървър, разположен в моя регион, но все още срещам постоянни виси по време на игра. За да бъда честен, скоростта на връзката ми с интернет оставя много да се желае, но в сравнение със същия CS: GO и други игри там, успявам да играя без проблеми с постоянно замразяване. Докато в Ракетната лига прекарвам 90% от времето си за игра, летяйки през стени или се забивам на най-невъобразимите места . "

Този проблем е по-свързан с сървърите за игри или, защото някои играчи имат малко „объркване“ в системните изисквания на Rocket League за своите компютри и лаптопи.

Прогресът на играта не може да бъде запазен в Rocket League

Някои играчи не могат да запазват данни в играта, в резултат на което трябва да започнат отново от първо ниво.

Вчера купих последната версия на играта и, като реших да я изпробвам, веднага достигнах ниво 9, но след известно време, когато отново исках да играя с приятел, установих, че целият геймплей не е спасен и всичките ми постижения са загубени .“

За да коригирате тази грешка, отидете в папката Steam, където сте инсталирали играта, от там отидете на следния път - steamapps / common / Rocket League / Binaries и щракнете с десния бутон върху rocketleague.exe, за да стартирате играта с права на администратор.

Надяваме се, че нашите съвети ще ви помогнат да отстраните проблеми с играта. Ако срещнете други грешки или имате въпроси за разрешаването им, моля пишете в коментарите по-долу, така че нашият екип за разработка да ви помогне да ги разрешите.

Интересни Статии