Как да коригира сривовете на Fallout Shelter на Xbox One?

Fallout Shelter е такава играчка, която може да поеме по-голямата част от деня ви и няма да я забележите. Мобилната версия на Fallout е симулатор, в който ще се изисква да следите безопасността на приюта и неговите обитатели. Като цяло, доста завладяваща играчка, създадена от Bethesda, която, между другото, се разпространява безплатно за много платформи.

Първоначално играта беше пусната само на мобилни платформи, но преди няколко месеца беше пренесена на PC и Xbox One. Ще говорим за най-новата версия точно днес и по-точно за проблемите с нея.

За съжаление потребителите, играещи Fallout Shelter на Xbox One, изпитват доста прилични проблеми с играта. Например, най-често срещаният проблем е катастрофата на играта веднага след нейното стартиране, като най-често дори не се стига до главното меню.

Този проблем, ако правите изводи от многобройни потребителски съобщения, се намира главно на конзолата Xbox One. Въпреки това, има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да се отървете от сривовете на Fallout Shelter на Xbox One.

Fixing Fallout Shelter се срива на Xbox One

  • Стартирайте своя Xbox One. Веднага след като зареди основния работен плот, изберете менюто „Моите игри и приложения“, разположено в дъното на основния плот.
  • Изберете раздела Игри, намерете там Fallout Shelter и го изберете.
  • Натиснете бутона на менюто на вашия контролер (за повечето играчи, този бутон Старт).
  • Изберете "Game Control" в менюто, което се показва.
  • В десния прозорец изберете „Изтриване на всички“, потвърдете намерението си, ако бъдете помолени да го направите, и изчакайте конзолата да изтрие Fallout Shelter и всичките му файлове / компоненти от твърдия диск.
  • Сега трябва да пренаредите конзолата си в режим икономия на енергия. За да направите това, просто преминете през „Настройки → Включете и стартирайте“.
  • Изберете „Настройки на захранването“ и преминете към „Режим за пестене на енергия“. Уверете се, че сте запазили промените в настройките на захранването, преди да излезете от Настройките.
  • Сега рестартирайте конзолата си.
  • След като се изпълни напълно, просто инсталирайте Fallout Shelter от секцията „Моите игри и приложения“ (тъй като играта е изтрита, тя вече ще бъде в списъка с игри, готови за инсталиране, и в списъка за инсталирани игри).

След като приключите с изтеглянето и инсталирането на Fallout Shelter, вашата игра вече не трябва да се срива, след като стартира.

Интересни Статии