Как да активирате по-добро изображение при поточно предаване на изображения от Xbox One към компютър

Много потребители отбелязват, че дори при високоскоростна връзка, добър Wi-Fi сигнал и интернет, при които качеството трябва да е перфектно, картината не е достатъчно добра. За някои качеството е зададено на "високо" в настройките по подразбиране, а "най-високият" елемент е просто неактивен.

Потребител на Reddit с псевдоним OomaThurman и посетител на форума на NeoGAF с псевдоним Xbudz, описани в подробности инструкции, които ви позволяват да заобиколите ограничението и да активирате по-добра картина. Всичко, което трябва да направите, е напълно да затворите приложението Xbox на вашия компютър и да редактирате един файл в обикновен Бележник:

Стъпка 1: Отворете Explorer, копирайте и поставете следния път в адресната лента:

C: \ Потребители \% USERNAME% \ AppData \ Local \ пакети \

Стъпка 2: Намерете и отворете папката, чието име започва с „Microsoft.XboxApp ...“

Стъпка 3: Отворете папката LocalState

Стъпка 4: Щракнете с десния бутон върху файла, наречен "userconsoledata" и изберете Open с. Изберете Бележник.

Стъпка 5: Намерете низът false и го заменете с true. Запазете промените.

Стъпка 6: Сега рестартирайте приложението Xbox и стартирайте потока. В горния десен ъгъл на прозореца щракнете върху бутона ((o)) и изберете качество "Много високо".

Ако честотната лента на вашия рутер наистина поддържа такъв поток от данни, тогава веднага ще видите промените към по-добро. Екранните снимки по-долу показват колко можете да подобрите качеството на картината.

Интересни Статии