Грешка e-82000000 на PS4: как да се поправи

За съжаление дори потребителите на конзоли не са имунизирани от появата на доста неприятни проблеми, например един от тези проблеми е грешката e-82000000 на PS4, която може да се появи пред вас при стартиране на играта.

На официалния уебсайт на Sony в референтната библиотека е посочено, че грешката e-82000000 на PS4 може да се появи, ако е направен опит за стартиране на игра, която изисква актуализиране за себе си. Струва си да се каже, че в много случаи това е вярно, но в мрежата могат да се намерят изключения.

Например грешката e-82000000 може да се наблюдава в играта на NBA 2K17, която играчите могат лесно да я стартират и дори да я играят, но при опит да получат достъп до мрежовите аспекти на играта възникна уговорена грешка.

Когато игрите не стартират на вашия PS4, това е доста жалко, като се има предвид, че самата конзола е създадена точно за тази цел. Когато обаче на PS4 се появи грешката e-82000000, не трябва да се притеснявате, тъй като има редица решения, които могат да поправят тази неприятна ситуация. Всъщност тази грешка не е толкова страшна, колкото може да изглежда на пръв поглед.

Поправете грешка в e-82000000 на Playstation 4

Преди да се втурим да поправим грешката, си струва да споменем, че Sony е наясно с тази грешка (справка, помниш ли?) И те споделиха с потребителите няколко съвета, които могат много да помогнат при решаването на грешката на e-82000000 на PS4.

На първо място, определено трябва да опитате да използвате самата стъпка при решаване на софтуерни проблеми: рестартиране на играта. Така че, ако започнете да търсите отговори веднага след появата на грешката в e-82000000, тогава най-вероятно вашият PS4 все още е отворен със същия код. Сега ще затворим тази игра и ще я стартираме отново.

Вземете ръцете си върху геймпада и се върнете към основния екран на PS4 системата. След това кликнете върху бутона Option на контролера и изберете "Close Application" от менюто. Е, затворихме играта. Сега стартирайте играта, която искате отново (или от библиотеката, или от главния екран). Често рестартирането на играта помага да се отървете от грешката e-82000000 на PS4, но не винаги помага.

Нека сега да се обърнем към друг начин за поправяне на грешката: актуализиране на играта. Да, това е актуализация. Една от най-честите причини за тази грешка е, че потребителите стартират игра, която трябва да инсталира наскоро пусната актуализация.

За щастие можете ръчно да проверите за актуализация за играта, след което PS4 автоматично ще я изтегли за вашата игра и ще я инсталирате. Толкова просто. Първо трябва да намерите играта, която ви е необходима (без значение къде е в PS4) и щракнете върху бутона Option, след което изберете опцията „Check for Updates“. Освен това конзолата ще направи всичко сама, ако за вашата игра е пусната някаква актуализация.

Опитайте да влезете отново в играта и вижте дали нещо се е променило. Все още срещате грешка в e-82000000 на PS4? Ако е така, тогава е много жалко, тъй като преминаваме към съвети, които помагат само в много редки случаи.

Така че, ако все още се борите с грешката на e-82000000 на PS4, тогава можем да препоръчаме следното:

  • Превключване на PS4 към мрежата.
  • Рестартиране на PS4.
  • Реконструкция на базата данни на конзолата чрез безопасен режим.
  • Преинсталиране на играта.
  • Инициализация на PS4.

Надяваме се, че тази статия ви помогна да разрешите грешката на e-82000000 на PS4 и все пак успяхте да стартирате играта, от която се нуждаете.

Интересни Статии