FUNEMPLOYED - Научете се да играете с Gamerules.com

ОБЕКТ НА ЗАБАВЛЕНИЕТО: Целта на играта Funemployed е до края на играта играчът да има най-много карти с работни места.

БРОЙ ИГРАЧИ: 3 или повече играчи

МАТЕРИАЛИ: 89 карти за работа, 359 карти за квалификация и правила

ВИД ИГРА: Игра на парти карти

АУДИТОРИЯ: 18+

ПРЕГЛЕД НА FUNEMPLOYED

Изградете новата си автобиография с качества като фалшива брада, вина и стероиди. Играчите се опитват да получат по-добри карти за квалификация, но след като започне рундът, трябва да работите с това, което имате. Всеки играч се редува да защитава защо неговата квалификация би го направила най-подходящ за съответната работа с надеждата, че може да получи карта за работа.

Играчът с най-много карти за работа печели играта, така че трябва да сте убедителни и да мислите на крак! Трябва ви работа!

Предлагат се пакети за разширение, които добавят повече карти, по-добри отговори и повече играчи.

НАСТРОЙКА

Преди да започнете, уверете се, че всички карти за работа и карти за квалификация са разбъркани добре. Поставете картите за работа на масата вдясно от игралната зона, а тестето с карти за квалификация - вляво от игралната зона.

Играчите трябва да изберат кой ще бъде първият Работодател. След това Работодателят ще раздаде на всеки кандидат по 4 карти за квалификация. Работодателят ще запази брой карти за квалификация, равен на броя на играчите в групата. След това Работодателят поставя 10 карти за квалификация с лицето нагоре в средата на игралната зона. Работодателят разкрива горната карта за работа, показвайки на кандидатите за какво кандидатстват.за.

ИГРА НА ИГРИТЕ

В началото Работодателят обръща карта с работа. Кандидатите и Работодателят имат няколко минути, за да сменят картите си с други карти в игралната зона. Уловката е, че всички го правят едновременно и след като времето изтече, оставате с това, което имате.

След като всеки играч получи картите си, започва играчът вляво от Работодателя. Той провежда интервюто, като представя на Работодателя картите си с квалификация една по една и обяснява защо това го прави най-подходящ за длъжността. Когато Кандидатът приключи с представянето си, Работодателят му представя карта от ръката си и Кандидатът трябва да обясни или обоснове картата.

След като всички Кандидати са представили своето мнение, Работодателят избира кой от тях е най-квалифициран и му дава картата за работа. След като работата е осигурена, всички карти за квалификация, използвани в този рунд, се изхвърлят, с изключение на 10-те в средата, и се дават нови. Играчът вляво от Работодателя става новият Работодател за следващия рунд.

Играта приключва след определен брой рундове. Този брой се определя от броя на играчите в групата. Когато играта приключи, играчът с най-много карти за работа печели играта!

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ГЕЙМПЛЕЙ

ЗАКЪСНЯВАТЕ ЗА ИНТЕРВЮТО

На всеки играч се раздават 4 карти с квалификации, но той не може да ги погледне. По време на интервюто всеки играч трябва да обръща по една карта с квалификации и да мисли с краката си. Целта е да защитите защо новооткритите ви квалификации са подходящи за тази позиция.

С ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЕЗИ

Всеки играч трябва да създаде автобиография както обикновено, само че не за себе си! След като всеки играч създаде автобиографията си и има няколко квалификации, той трябва да я предаде на играча отдясно. Как ще се справи с шепата квалификации, които сте избрали?

КРАЙ НА ИГРАТА

Броят на изиграните рундове зависи от броя на играчите. Ако има 3-6 играчи, играта приключва след два рунда и печели играчът с най-много карти със задачи. Ако има повече от 6 играчи, играта приключва след един рунд и печели играчът с най-много карти със задачи.

Превъртете към горе