Fortnite Newbie Guide Guide

Всеки иска да бъде победител, особено за Battle Royale игри, в които се водят битки между десетки или стотици живи играчи. Желанието за победа обаче се губи след сблъсък във Fortnite с майстора на строителството. След първия изстрел в тях противниците започват да строят многоетажни сгради, като по този начин получават по-изгодни позиции. Това ръководство ще ви помогне да разберете някои от основните насоки за изграждане на Fortnite.

Запасете се с достатъчно материали.

Най-важното в строителството е наличието на самите материали за строителството. Играта има 3 ключови материала за строителство: дърво, камък, метал. Дървесината е най-леката и лесно се разрушава, камъкът е по-мощен, но все пак слаб материал, а металът е най-силният. Един играч може да носи до 1500 материали от всеки тип, тази граница не може да бъде преодоляна. Желаният минимум е 500 материала, при разумна употреба това ще бъде достатъчно.

Всички материали имат тенденция да свършват бързо, така че трябва да бъдат изхвърлени внимателно. За ресурсите е достатъчно да унищожите съответните елементи. Например сгради или дървета за производство на дърво, камъни за придобиване на камък. Друг начин да печелите ресурси е да убивате други играчи. Всеки враг изпуска фиксирани 50 парчета от всеки материал. По този начин, едно убийство = 150 единици безплатни ресурси.

Основи на строителството

Има 4 ключови разновидности на дизайнерски блокове: стени, покриви, стълби и подове. За начинаещите не е лесно да се адаптират към тези опции за строителство и да разберат каква е разликата между тях. Всеки сорт има своите характеристики, подходящи за определен стил на игра.

Настройка на клавиатурата

На етапа на подготовка за изграждане е необходимо да се запознаете с клавишите, които плейърът ще използва. Доста често строителството във Fortnite се извършва при извънредни ситуации, по време на битка с противници. Удобството при използването на клавишите е много важно, защото една малка грешка може да струва прехраната. Идеална комбинация от ключове не съществува, различни хора обичат различни връзки. Важно е да изберете клавишите, които изглеждат най-удобни.

Елементарна кутия 1x1

Най-простата структура, включваща само 4 стени, от които е оформен квадрат. Вътре в тази кула е стълбище. Първоначално играчът трябва да избере опцията за изграждане на стена и да задържи левия бутон на мишката. Ако геймърът направи всичко правилно, стените могат да се завъртят на 360 °, като ги инсталират по периметъра. След обединяването на всички стени се получава квадратна кутия. След изграждането на стените е време да скочите и да настроите стълбите. Такава структура е подходяща за собствена защита и атака на врагове, които не знаят къде е героят.

стълбище

Един от основните методи на строителство, който се основава на стълбище. За да го реализирате, трябва да изберете опцията за стълбата и да задържите левия бутон на мишката. Под героя ще започне да се изгражда стълбищен стълб. Необходимо е да използвате внимателно тази структура, защото стълбата е доста проста за разбиване. Падането от голяма височина може да причини значителни щети. Също така си струва да припомним необходимостта от голям брой материали. Ако свършат, разрушаването на стълбите ще стане неизбежно.

Непрекъснат бокс 1 × 1

Методът е толкова прост, колкото банална 1x1 кутия. Единственото изключение е, че конструкцията е изградена във височина и може да достигне 10-20 или повече етажа. За да изградите такава кула, трябва да поддържате правилния ритъм и да научите как да осигурите стабилността на конструкцията. Незначителните повреди могат да бъдат игнорирани.

Стена на стълба за бързане

За да постигнете желаната цел, трябва да разгънете стълбите и стените в перфектен ритъм. Гладката конструкция ще трябва да се научи. Прекалено или не достатъчно бързото строителство ще доведе до падане или собствено блокиране.

Ъглова конструкция на 90 °

Доста сложна тактика, която изисква перфектна синхронизация на движенията. Тя обаче се използва от много електронни спортисти. Геймърите трябва да инсталират 2 стени от 90 градуса и стълба. Следваща - отново 2 стени под ъгъл 90 ° и стълбище. За да имате по-малко да скачате, можете да зададете пода.

3-нива стълбище

Методът се използва активно от професионални играчи, тъй като структурата е идеална за атака и устойчива на унищожаване. Ефективността на сградата определя наличието на под и стени, които поддържат конструкцията. Врагът няма да унищожи стълбите, тъй като играчът на сградата по всяко време ще вземе пушката и ще го убие. За да започнете трислойното стълбище, е важно да овладеете изкуството да изградите перфектно стена. Следващата стъпка е добавянето на секс. Всичко това трябва да е в перфектен ритъм.

редактиране

Има ситуации, когато играч е заседнал или умишлено се стени за времето на изцелението. Само редактирането ви помага да изберете от затворена кутия. Fortnite предоставя възможност за редактиране на текстури. Трябва обаче да имате права на това действие, тоест вашите собствени текстури и стени на приятел са достъпни за промяна. Правилното редактиране ще изисква много практика. Налична промяна на която и да е от платформите. С редактирането е лесно да направите дупка в текстура, като прозорец или врата.

На първия етап изграждането на ниво с професионални геймъри ще се провали. Това е цяло изкуство, което може да се научи, но ще отнеме време и много усилия. Въпреки това, използвайки това ръководство, ще бъде по-лесно да овладеете конструкцията. Време е да преминете към практика.

Интересни Статии