Дати за издаване на най-големите игри през февруари 2019 г.

2019 година започна доста интензивно. През януари стартира Resident Evil 2 Remake и Square Enix Kingdom Kingdom Hearts 3. И двете игри създадоха положително впечатление и помогнаха да има интересен януари, но февруари трябва да бъде още по-богат. Far Cry: New Dawn, Metro Exodus, EH's Anthem предстои този месец. Прочетете повече за датите на излизане на най-големите проекти за игри.

Far Cry: New Dawn - 15 февруари на PS4, Xbox One и Windows

Това е логично продължение на Far Cry 5. Играчът се появява в пост-апокалиптичния свят, в някои моменти отеквайки Mad Max и Rage 2. Вместо да се превърне в красив регион с отворен свят, изпълнен с природата, Hope County се превърна в платформа за художници, които рисуват всичко в неонова и розови цветове.

В самата игра трябва да се биете с два основни злодея, които също са много сходни помежду си. "New Dawn" обяви нова RPG механика. Те също планират да върнат култовия лидер от последната вноска на Джоузеф Сид. Плановете му останаха същите - преследването на играча с приятеля му и постоянните разговори за Бог, надежда, съдба, късмет и други.

Metro Exodus - 15 февруари на PS4, Xbox One и Epic Games Store

Преди това всяко издаване на новото метро беше повод за радост. Напоследък, поради решения на потребителите за защита на потребителите от върха на компанията, много играчи отказват да купят играта. Най-вероятно вече знаете, че Deep Silver решиха да изтеглят новите 4A Games от Steam и ексклузивно обявиха PC версия в Epic Games Store. Това решение провокира много неумели отзиви. Дори авторът на романите Дмитрий Глуховски публикува в Instagram „играта се убива“.

Един от разработчиците дори направи заплаха, че в случай на бойкот на излизането на играта в магазина на Epic Games, Metro вече няма да бъде пуснат на компютъра. В бързината те се извиниха пред Deep Silver и изясниха феновете на сериала, че нищо не заплашва издаването на компютърните версии.

Ако не искате да инсталирате клиенти на трети страни и искате да останете със Steam, пропуснете играта. Може би това ще бъде урок за разработчиците на Metro Exodus. На конзолите играта е задължителна за закупуване. Той успешно комбинира ужасяващи мутанти с интересен сюжет и пристрастяващ геймплей.

Химн - 22 февруари PS4, Xbox One, PC

Графикът на старта на играта е смешно объркан, за да не се задълбочаваме в тази тема, само обърнете внимание, че изданието ще се състои на 22 февруари. Акцентът в играта е поставен върху бойната система и тя много прилича на Destiny, Mass Effect Online. BioWare каза, че феновете могат да очакват емоционална и закачлива история. Това е един от най-непредвидимите проекти на EA. Прави впечатление, че маркетинговата компания работеше в противоположни посоки, само объркваше очакванията на геймърите.

Смятаме, че Anthem ще бъде добра игра, така че можете да го поръчате предварително.

Пълен списък с игри и дати на излизане за февруари 2019 г.

Изброените по-горе игри са най-очакваните, но не и единствените. През февруари ще излязат още много по-малко известни проекти.

Целият списък:

 • Ace Combat 7: Skies Unknown (PC) - 1 февруари;
 • Wargroove (Switch) - 1 февруари;
 • Apex Legends (PS4, Xbox One, PC) - 4 февруари;
 • Етриан Одисея: Nexus (3DS) - 5 февруари;
 • Професията (PS4, Xbox One, PC) - 5 февруари;
 • God Eater 3 (PS4, PC) - 8 февруари;
 • Лъвската принцеса и слепият принц (PS4, Switch) - 12 февруари;
 • Crackdown 3 (Xbox One, PC) - 15 февруари;
 • Far Cry: New Dawn (PS4, Xbox One, PC) - 15 февруари;
 • Jump Force (PS4, Xbox One, PC) - 15 февруари;
 • Metro Exodus - (PS4, Xbox One, Epic Games Store) - 15 февруари;
 • Химн (PS4, Xbox One, PC) - 22 февруари;
 • Yakuza Kiwami (PC) - 26 февруари;
 • Anno 1800 (PC) - 26 февруари;
 • Dirt Rally 2.0 (PS4, Xbox One, PC) - 26 февруари;
 • Изпитания нарастващи (PS4, Xbox One, PC, Switch) - 26 февруари.

Предвиждаше се също да стартира Dead или Alive 6 на 15 февруари, но Team Ninja реши да отложи старта до 1 март, за да финализира проекта. Ако искате да купите тази игра и не знаете коя конзола е по-добра, вземете я на Xbox. Dead or Alive 6 има по-добра графика за Xbox, отколкото за PS.

Интересни Статии