Wild Greast Recon Wildlands на Том Кланси не се актуализира

Ето още един проблем с проект от Ubisoft, този път с Ghost Recon Wildlands на Том Кланси, който беше пуснат сравнително наскоро. Така че някои от играчите твърдят, че тяхното копие на Ghost Recon Wildlands на Том Кланси не се актуализира автоматично, което всъщност трябва да бъде.

Естествено, без актуализации на проекта, той е насочен главно към мултиплейър да не играе. За да разрешим този проблем, има няколко метода и сложни, които сега ще разгледаме.

  • За да започнете, опитайте да рестартирате Steam, след което проверете целостта на файловете на играта. Ако нищо от това не помогне, отидете на Uplay и се опитайте да проверите целостта на файловете на играта от него, а не от Steam. След това опитайте да започнете играта отново чрез Steam.
  • Тъй като играта не се актуализира, на екрана ви може да видите съобщение, че версията на Ghost Recon Wildlands на Том Кланси е остаряла. Опитайте да деинсталирате всички други версии на играта, например, ако сте играли бета версията. Можете също да опитате да изтриете файловете events.xml, Uyuni.grw, VersionDescription.ini и NvGsa.x64.dll

Интересни Статии